Zuid-Korea Govt website hacken ziet massale inbreuk op de gegevensbeveiliging

De persoonlijke gegevens van ongeveer 100.000 mensen was gelekt in een recente hack aanval op het presidentiële kantoor.

Een presidentiële ambtenaar die op voorwaarde van anonimiteit sprak, vertelde Yonhap News Agency op zondag, zei de gecompromitteerde gegevens bevat namen, geboortedata, identificatienummers, offline adressen en IP-adressen.

Echter, wachtwoorden van gebruikers en hun registratienummer – het equivalent van het Amerikaanse sofi-nummers – waren niet gestolen, omdat ze werden gecodeerd.

lekken;; de presidentiële kantoor heeft een verontschuldiging over de geboden van de persoonlijke gegevens van zijn gebruikers en zei dat het hacken van het slachtoffer, die goed zijn voor ongeveer de helft van de geregistreerde gebruikers van haar website, kan schadevergoeding kunnen krijgen, volgens Yonhap.

Vorige week; ongeïdentificeerde hackers vielen de websites van de presidentiële coördinatie kantoor en de regering van Zuid-Korea het beleid, op de verjaardag van het uitbreken van de 1950-1953 Koreaanse Oorlog. Hacktivist groep Anonymous heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslagen geclaimd, dat wel.

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen