Silicon Valley tech bedrijven isoleren werknemers binnen een bel

San Francisco is snel polariserende tegen zijn tech werknemers protesten mount over shuttle bus gebruik, en een enorme stijging van de huurprijzen en uitzettingen.

Er zou minder problematisch zijn als technologiearbeiders waren in hun omgeving beter bekend, maar ze zijn niet. Ik weet precies één Googler buiten mijn werk kringen. En hij gebruikt om te werken voor non-profitorganisaties voor meerdere jaren het centrum, dus hij is meer een lokale dan veel van zijn collega’s.

Hier zijn de vele manieren Silicon Valley tech werknemers bewust apart worden gehouden

#NAAM?

#NAAM?

#NAAM?

#NAAM?

– Er is weinig tijd tijdens de week om vrienden te maken buiten het werk.

Bedrijfscultuur en cultussen …

Het bouwen van een bedrijfscultuur is hetzelfde als het bouwen van een cultus en de praktijken zijn bekend, bestudeerd en effectief in het controleren van mensen, en worden gebruikt door veel reguliere organisaties, zoals de Anonieme Alcoholisten, niet alleen Google.

Ze vertellen hun leden om de anonimiteit en geheimhouding te gebruiken. Google, bijvoorbeeld, ontmoedigt medewerkers van zichzelf te identificeren als werknemer.

Cults houden hun leden in groepen en indoctrineren ze dagelijks met een ideologie die is ontworpen om hen psychologisch te scheiden, niet alleen fysiek. groepsdynamiek indoctrineren sneller dan kan individueel worden gedaan.

Leden worden herhaaldelijk verteld dat ze niet net als de rest van de wereld. Sekteleden reizen vaak met een onthaalmoeder (buschauffeur), die zorgt ervoor dat ze niet afdwalen langs de weg.

Wanneer bekritiseerd door buitenstaanders, wordt hold een cult op haar leden versterkt, het benadrukt de ‘wij en zij’ isolement.

Alle sektes zijn slecht omdat ze te isoleren en voortdurend indoctrineren mensen met een self-serving ideologie die haar agenda boven alle anderen bevordert. Integratie, en brede toegang tot ideeën en gesprekken bouwt relaties tussen buren, en zorgt voor een sterke gemeenschappen.

Google zegt dat de bussen en gratis diensten niet nodig zijn …

Tech industrie; Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen; After Hours, Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar; tech industrie, British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval

Todd Carlisle, directeur van Staffing, bij Google zegt dat de gratis extraatjes zijn niet nodig. Hij zei dat niemand ooit sloeg een baan bij Google, want er was geen gratis lunch.

Verbazingwekkend, hij zei ook dat Google analyseerde alle gegevens en vond absoluut geen verschil in productiviteit tussen kantoor en thuiswerkers.

Dus waarom is het aandringen op busstandplaatsen zijn werknemers?

Het is omdat het helpt bij het opbouwen van een sterke bedrijfscultuur – het zijn mensen bindt dichter bij elkaar. Ze minder geneigd om te vertrekken.

Pop de zeepbel …

Als ik de leiding was zou ik de kantines en de garage van het pendelbussen sluiter voor één dag per week, en zet de spie van de gratis diensten. En kijk of mijn personeel kan achterhalen hoe om aan de slag op tijd, en hoe om zichzelf te voeden, en misschien zelfs erachter te komen hoe je een wasserette gebruiken.

Ze zouden zelfs terug te komen met een aantal nieuwe ideeën.

Originele ideeën nodig oorspronkelijke ervaringen. Je zult ze niet krijgen van binnen uit een zeepbel.

Zuckerberg onder vuur: ‘Facebook verkeerd om beroemde Vietnam pic van napalm kind censureren’

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociale commentaar

British Airways passagiers geconfronteerd met chaos als gevolg van IT-uitval