Searchers houden jacht op deze website editor in ruig terrein

Oregon State Luitenant Gregg Hastings heeft bevestigd dat zoekers vond een broek zij vermoeden James Kim achtergelaten op de bodem van een ravijn, waar hij wordt verondersteld te hebben gereisd op de voet. Onbevestigde berichten van lokaal nieuws stations zeggen reddingswerkers kan ook een van zijn persoonlijke voorwerpen gevonden in de buurt van de broek.

Je zou kunnen speculeren misschien is hij probeert om een ​​signaal als hij beweegt over te laten, “Hastings zei in het beantwoorden van verslaggevers ‘vragen over de broek.” Hij kan ook een aantal andere dingen die hij in andere, verschillende posities kunnen hebben verlaten hebben genomen.

Hastings zei dat hij niet wist of de broek waren blue jeans, die Kim werd gezegd te zijn droeg toen hij zijn gestrand gezin auto vertrokken zaterdagochtend, op zoek naar hulp.

Reddingswerkers zijn op dit moment op zoek naar James in een 5-mijl stuk van een smalle canyon een paar mijl van waar de auto werd gevonden, Josephine County Undersheriff Brian Anderson zei op een persconferentie dinsdag, toe te voegen dat “het is een zeer robuust, afgelegen gebied , de teams zijn met enige moeite vanwege het terrein en de omstandigheden. ”

Kim’s vrouw en twee jonge dochters werden gevonden levend en wel maandag na het overleven van meer dan een week gestrand in de woestijn. Ze zijn inmiddels herenigd met familie.

Zelfs zo, zoekers zijn goed bekend met de omgeving.

We hebben verschillende (zoekopdrachten) gedaan door de jaren heen in dat gebied. Het is niet ongewoon, “zei Anderson.

De weersomstandigheden in het gebied waar Kim wordt verondersteld te zijn geweest “helder en koud,” zei Anderson, met temperaturen ‘s nachts te laten vallen aan de hoge jaren ’20 en lage 30s Fahrenheit.

Ongeveer 100 mensen zijn betrokken bij het onderzoek, dat gericht is op het Big Windy Creek Drainage, ongeveer 30 mijl ten noordwesten van Grants Pass, volgens de Oregon State Police.

Inspanningen momenteel betrekken vier helikopters, twee vlotten drijvend op de Rogue River, Sno-Cats, four-wheel-drive voertuigen en minstens een dozijn zoekers te voet, Anderson zei dinsdag. Hond en paard patrouilles zijn op stand-by, maar het werd vastgesteld dat het terrein is niet bevorderlijk voor die soorten zoekopdrachten.

Anderson zei dat de zoektocht zal blijven door middel van dinsdagavond en woensdag. Een andere persconferentie is gepland voor 16:15 PST, en deze website zal deze live stream.

Hij is een vindingrijk man, en we hopen op het beste, “Mike Weinstein, een rechercheur van de politie van Portland Bureau Cel Vermiste Personen, zei James Kim op maandag.

Video: Searchers nog op sleep James Kim’s

Kati Kim, 30, en dochters Penelope en Sabine – 4 jaar en 7 maanden, respectievelijk – werden behandeld met Three Rivers Community Hospital in Grants Pass. Sabine werd ‘s nachts gehouden ter observatie en Kati en Penelope overnachtte met Sabine, maar niet als patiënt, zei ziekenhuis ambtenaren. Sabine zal waarschijnlijk worden afgevoerd dinsdag, de ambtenaren gezegd.

De verloren familie had “kleine voorzieningen” en bleef warm gebruik van de auto kachel, vervolgens gebrand banden wanneer ze liep uit gas, zeiden de autoriteiten. Kati Kim ook verpleegd de meisjes.

James kamp opzetten voor hen, net zoals het was een camping trip voor hen, om hen te helpen er doorheen te komen. Ze hadden de boetiek van dingen die ze normaal zouden moeten voor de meisjes … gebotteld water, dekens, “Sandy Fleming, Kati’s moeder, zei dinsdag op de ABC-programma Good Morning America.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Na zoekopdrachten in provincies Curry en Douglas Oregon, mobiele telefoon signalen verkleinde de zoektocht terug naar het gebied Bear Camp in Josephine County, volgens rapporten.

De autoriteiten zeiden search teams, waaronder een helikopter uitgerust met nachtzicht mogelijkheden, werkte de hele nacht van maandag tot en James Kim, waarvan de voetafdrukken zijn zichtbaar op sommige plekken te vinden.

Trackers had na zijn voetafdrukken, Anderson zei dinsdag, maar dat werd steeds moeilijker omdat ze gebieden van vuil en rotsen bereikt.

We hebben twee Forest Service agenten die naar aanleiding van de voetstappen van de beste wat ze kunnen. We zullen de hele nacht te zijn, en we zullen werken 24/7 tot we hem naar huis te brengen “, zei vertegenwoordiger van een sheriff.” Het weer is koud ‘s nachts, maar de familie die vandaag werd gevonden is in goede vorm. Ze deed het goed voor negen dagen.

Om ongeveer 13:45 PST op maandag, werden redders in kennis gesteld dat een voertuig en een vrouwelijke wuivende een paraplu werden gespot door een helikopter zoeken bemanning in de buurt van de Rogue River in de buurt van Bear Camp Viewpoint off Bear Camp Road, volgens de Oregon State Police . De locatie is een 3500-voet bergpas in de Siskiyou National Forest.

De helikopter die het trio gespot was naar verluidt een privé-vliegtuig in opdracht van de familie.

We zijn niet een zeer rijke provincie, kunnen we niet helikopters veroorloven, “zei Anderson.” We hebben geen toegang tot National Guard helikopters in bepaalde situaties. Dat gebied dat de Kims werden gevonden in was een gebied dat we onze Sno-Cats had.

De autoriteiten hebben nog geen details vrijgegeven over hoe de familie verloren.

Reddingspogingen maandag verschoven terug naar the Bear Camp gebied Josephine County na informatie opgedoken dat een mobiele toren kreeg een signaal van een van de telefoons van de familie. Autoriteiten crediteren een werknemer van Oregon mobiele provider Edge Wireless met het creëren van computermodellen om de locatie van de telefoon driehoeksmeting.

Berichten van ondersteuning; deze website lezers, die honderden berichten van ondersteuning en zorg op borden van de site in de afgelopen dagen hebben gepost, waren er snel bij om hun opluchting te uiten.

Nu Kati en de kinderen zijn gevonden, zal het niet lang meer duren, (voor) James zal worden gevonden, “een lezer schreef.” Dit is ongelooflijk nieuws voor de familie Kim.

Berichten van aanmoediging werden ook gieten in een website opgezet door familie en vrienden.

De familie Kim verliet hun huis in San Francisco twee weken geleden op een Thanksgiving road trip naar de Pacific Northwest. Ze waren voor het laatst gezien op de zaterdag na de vakantie in Portland en later in het restaurant van een Denny’s in Roseburg, volgens het rapport van de Afdeling van de Politie van San Francisco vermiste personen ‘.

Het gezin werd verwacht om terug te keren naar San Francisco op maandag, 27 november Wanneer zowel James en Kati niet opdagen voor afspraken op dinsdag, 28 november collega begon zich zorgen te maken voor hun veiligheid. De Kims zijn bekend om contact te houden dagelijks met hun vrienden en collega’s, via de telefoon of e-mail.

In een search-and-rescue missie verspreid over meerdere provincies, provinciale en federale personeel begon te zoeken snelwegen en afgelegen gebied wegen over land en lucht voor de familie zilveren Saab stationwagen. Sommige van die wegen zijn moeilijk om te reizen, beschreven door de autoriteiten zo smal en bochtig, met steile grenzend aan dijken. Sno-Katten zijn in het helpen bij de zoektocht in de punten bedekt met maximaal 6 inches van de bevroren sneeuw.

Voorzichtig optimisme, Samantha Martin-Evans is een buurman en goede vriend van Kati Kim. Ze heeft dochters dicht in de leeftijd om Penelope en Sabine.

Ik kan niet onder woorden brengen hoe ik me voel op dit moment “, zegt Martin-Evans na ontvangst van het nieuws van de redding maandag.” Ik wilde niet hoop op te geven, maar na negen dagen, werd de hoop begint te ebben laatste nacht. Maar nu … net te denken van haar zwaaien aan de kant van de weg is terugval Kati: ‘Hier ben ik, kom me halen,’ zo als haar.

Ze bleef optimistisch over James ook. “Om te weten dat twee dagen geleden, dat hij goed genoeg om uit te stellen was, en nu kunnen ze de zoekopdracht te verfijnen … Ik kan het gevoel niet te beschrijven. Het is een wonder.”

Bij, collega slaakte kreten van vreugde bij het horen van het nieuws van Kati, Penelope en Sabine, vervolgens hun aandacht gericht op het vinden van James.

We zijn erg blij dat Kati is gevonden en voorzichtig optimistisch over de toestand van de meisjes “, zegt Lindsey Turrentine, James Kim’s begeleider en een uitvoerende redacteur bij. ‘En we zijn blij dat de zoekopdracht kan zich nu richten op James.

Kim is een senior editor met betrekking tot digitale audio. Hij heeft ook co-host een wekelijkse videopodcast voor Crave gadget blog. Hij is het schrijven van een boek over Zune MP3-speler van Microsoft. Vroeger was hij een on-air persoonlijkheid op het inmiddels ter ziele gegane kabeltelevisienetwerk TechTV.

Hij en zijn vrouw eigenaar van twee winkels in San Francisco – Doe, een kledingwinkel in Lower Haight van de stad, en de Church Street Apotheker in de buurt Noe Valley, waar ze wonen.

Niki Magtoto, een medewerker van de Church Street Apotheker, werd overweldigd door het nieuws. “We zijn zeer opgelucht, maar we zijn allemaal nog steeds beven op dit punt,” zei Magtoto. “Iedereen uit de buurt kwam naar de winkel om het nieuws te vieren.

Op dat moment in het gesprek met een verslaggever, Magtoto’s vader, een UPS-werknemer die pakketten levert aan de activiteiten van de Kims ‘, schreeuwde in de telefoon van zijn dochter: “Laten we gaan, James!”

Deze website News.com’s Jennifer Guevin en Michelle Meyers bijgedragen aan dit rapport.

Oregon State Luitenant Gregg Hastings heeft bevestigd dat zoekers vond een broek zij vermoeden James Kim achtergelaten op de bodem van een ravijn, waar hij wordt verondersteld te hebben gereisd op de voet. Onbevestigde berichten van lokaal nieuws stations zeggen reddingswerkers kan ook een van zijn persoonlijke voorwerpen gevonden in de buurt van de broek.

Je zou kunnen speculeren misschien is hij probeert om een ​​signaal als hij beweegt over te laten, “Hastings zei in het beantwoorden van verslaggevers ‘vragen over de broek.” Hij kan ook een aantal andere dingen die hij in andere, verschillende posities kunnen hebben verlaten hebben genomen.

Hastings zei dat hij niet wist of de broek waren blue jeans, die Kim werd gezegd te zijn droeg toen hij zijn gestrand gezin auto vertrokken zaterdagochtend, op zoek naar hulp.

Reddingswerkers zijn op dit moment op zoek naar James in een 5-mijl stuk van een smalle canyon een paar mijl van waar de auto werd gevonden, Josephine County Undersheriff Brian Anderson zei op een persconferentie dinsdag, toe te voegen dat “het is een zeer robuust, afgelegen gebied , de teams zijn met enige moeite vanwege het terrein en de omstandigheden. ”

Kim’s vrouw en twee jonge dochters werden gevonden levend en wel maandag na het overleven van meer dan een week gestrand in de woestijn. Ze zijn inmiddels herenigd met familie.

Zelfs zo, zoekers zijn goed bekend met de omgeving.

We hebben verschillende (zoekopdrachten) gedaan door de jaren heen in dat gebied. Het is niet ongewoon, “zei Anderson.

De weersomstandigheden in het gebied waar Kim wordt verondersteld te zijn geweest “helder en koud,” zei Anderson, met temperaturen ‘s nachts te laten vallen aan de hoge jaren ’20 en lage 30s Fahrenheit.

Ongeveer 100 mensen zijn betrokken bij het onderzoek, dat gericht is op het Big Windy Creek Drainage, ongeveer 30 mijl ten noordwesten van Grants Pass, volgens de Oregon State Police.

Inspanningen momenteel betrekken vier helikopters, twee vlotten drijvend op de Rogue River, Sno-Cats, four-wheel-drive voertuigen en minstens een dozijn zoekers te voet, Anderson zei dinsdag. Hond en paard patrouilles zijn op stand-by, maar het werd vastgesteld dat het terrein is niet bevorderlijk voor die soorten zoekopdrachten.

Anderson zei dat de zoektocht zal blijven door middel van dinsdagavond en woensdag. Een andere persconferentie is gepland voor 16:15 PST, en deze website zal deze live stream.

Hij is een vindingrijk man, en we hopen op het beste, “Mike Weinstein, een rechercheur van de politie van Portland Bureau Cel Vermiste Personen, zei James Kim op maandag.

Video: Searchers nog op sleep James Kim’s

Kati Kim, 30, en dochters Penelope en Sabine – 4 jaar en 7 maanden, respectievelijk – werden behandeld met Three Rivers Community Hospital in Grants Pass. Sabine werd ‘s nachts gehouden ter observatie en Kati en Penelope overnachtte met Sabine, maar niet als patiënt, zei ziekenhuis ambtenaren. Sabine zal waarschijnlijk worden afgevoerd dinsdag, de ambtenaren gezegd.

De verloren familie had “kleine voorzieningen” en bleef warm gebruik van de auto kachel, vervolgens gebrand banden wanneer ze liep uit gas, zeiden de autoriteiten. Kati Kim ook verpleegd de meisjes.

James kamp opzetten voor hen, net zoals het was een camping trip voor hen, om hen te helpen er doorheen te komen. Ze hadden de boetiek van dingen die ze normaal zouden moeten voor de meisjes … gebotteld water, dekens, “Sandy Fleming, Kati’s moeder, zei dinsdag op de ABC-programma Good Morning America.

Na zoekopdrachten in provincies Curry en Douglas Oregon, mobiele telefoon signalen verkleinde de zoektocht terug naar het gebied Bear Camp in Josephine County, volgens rapporten.

De autoriteiten zeiden search teams, waaronder een helikopter uitgerust met nachtzicht mogelijkheden, werkte de hele nacht van maandag tot en James Kim, waarvan de voetafdrukken zijn zichtbaar op sommige plekken te vinden.

Trackers had na zijn voetafdrukken, Anderson zei dinsdag, maar dat werd steeds moeilijker omdat ze gebieden van vuil en rotsen bereikt.

We hebben twee Forest Service agenten die naar aanleiding van de voetstappen van de beste wat ze kunnen. We zullen de hele nacht te zijn, en we zullen werken 24/7 tot we hem naar huis te brengen “, zei vertegenwoordiger van een sheriff.” Het weer is koud ‘s nachts, maar de familie die vandaag werd gevonden is in goede vorm. Ze deed het goed voor negen dagen.

Om ongeveer 13:45 PST op maandag, werden redders in kennis gesteld dat een voertuig en een vrouwelijke wuivende een paraplu werden gespot door een helikopter zoeken bemanning in de buurt van de Rogue River in de buurt van Bear Camp Viewpoint off Bear Camp Road, volgens de Oregon State Police . De locatie is een 3500-voet bergpas in de Siskiyou National Forest.

De helikopter die het trio gespot was naar verluidt een privé-vliegtuig in opdracht van de familie.

We zijn niet een zeer rijke provincie, kunnen we niet helikopters veroorloven, “zei Anderson.” We hebben geen toegang tot National Guard helikopters in bepaalde situaties. Dat gebied dat de Kims werden gevonden in was een gebied dat we onze Sno-Cats had.

De autoriteiten hebben nog geen details vrijgegeven over hoe de familie verloren.

Reddingspogingen maandag verschoven terug naar the Bear Camp gebied Josephine County na informatie opgedoken dat een mobiele toren kreeg een signaal van een van de telefoons van de familie. Autoriteiten crediteren een werknemer van Oregon mobiele provider Edge Wireless met het creëren van computermodellen om de locatie van de telefoon driehoeksmeting.

Berichten van ondersteuning; deze website lezers, die honderden berichten van ondersteuning en zorg op borden van de site in de afgelopen dagen hebben gepost, waren er snel bij om hun opluchting te uiten.

Nu Kati en de kinderen zijn gevonden, zal het niet lang meer duren, (voor) James zal worden gevonden, “een lezer schreef.” Dit is ongelooflijk nieuws voor de familie Kim.

Berichten van aanmoediging werden ook gieten in een website opgezet door familie en vrienden.

De familie Kim verliet hun huis in San Francisco twee weken geleden op een Thanksgiving road trip naar de Pacific Northwest. Ze waren voor het laatst gezien op de zaterdag na de vakantie in Portland en later in het restaurant van een Denny’s in Roseburg, volgens het rapport van de Afdeling van de Politie van San Francisco vermiste personen ‘.

Het gezin werd verwacht om terug te keren naar San Francisco op maandag, 27 november Wanneer zowel James en Kati niet opdagen voor afspraken op dinsdag, 28 november collega begon zich zorgen te maken voor hun veiligheid. De Kims zijn bekend om contact te houden dagelijks met hun vrienden en collega’s, via de telefoon of e-mail.

In een search-and-rescue missie verspreid over meerdere provincies, provinciale en federale personeel begon te zoeken snelwegen en afgelegen gebied wegen over land en lucht voor de familie zilveren Saab stationwagen. Sommige van die wegen zijn moeilijk om te reizen, beschreven door de autoriteiten zo smal en bochtig, met steile grenzend aan dijken. Sno-Katten zijn in het helpen bij de zoektocht in de punten bedekt met maximaal 6 inches van de bevroren sneeuw.

Voorzichtig optimisme, Samantha Martin-Evans is een buurman en goede vriend van Kati Kim. Ze heeft dochters dicht in de leeftijd om Penelope en Sabine.

Ik kan niet onder woorden brengen hoe ik me voel op dit moment “, zegt Martin-Evans na ontvangst van het nieuws van de redding maandag.” Ik wilde niet hoop op te geven, maar na negen dagen, werd de hoop begint te ebben laatste nacht. Maar nu … net te denken van haar zwaaien aan de kant van de weg is terugval Kati: ‘Hier ben ik, kom me halen,’ zo als haar.

Ze bleef optimistisch over James ook. “Om te weten dat twee dagen geleden, dat hij goed genoeg om uit te stellen was, en nu kunnen ze de zoekopdracht te verfijnen … Ik kan het gevoel niet te beschrijven. Het is een wonder.”

Bij, collega slaakte kreten van vreugde bij het horen van het nieuws van Kati, Penelope en Sabine, vervolgens hun aandacht gericht op het vinden van James.

We zijn erg blij dat Kati is gevonden en voorzichtig optimistisch over de toestand van de meisjes “, zegt Lindsey Turrentine, James Kim’s begeleider en een uitvoerende redacteur bij. ‘En we zijn blij dat de zoekopdracht kan zich nu richten op James.

Kim is een senior editor met betrekking tot digitale audio. Hij heeft ook co-host een wekelijkse videopodcast voor Crave gadget blog. Hij is het schrijven van een boek over Zune MP3-speler van Microsoft. Vroeger was hij een on-air persoonlijkheid op het inmiddels ter ziele gegane kabeltelevisienetwerk TechTV.

Hij en zijn vrouw eigenaar van twee winkels in San Francisco – Doe, een kledingwinkel in Lower Haight van de stad, en de Church Street Apotheker in de buurt Noe Valley, waar ze wonen.

Niki Magtoto, een medewerker van de Church Street Apotheker, werd overweldigd door het nieuws. “We zijn zeer opgelucht, maar we zijn allemaal nog steeds beven op dit punt,” zei Magtoto. “Iedereen uit de buurt kwam naar de winkel om het nieuws te vieren.

Op dat moment in het gesprek met een verslaggever, Magtoto’s vader, een UPS-werknemer die pakketten levert aan de activiteiten van de Kims ‘, schreeuwde in de telefoon van zijn dochter: “Laten we gaan, James!”

Deze website News.com’s Jennifer Guevin en Michelle Meyers bijgedragen aan dit rapport.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties