Poll: Kan de Q10 en het toetsenbord terug te winnen gebruikers voor BlackBerry?

BlackBerry nog steeds geconfronteerd met een berg van uitdagingen, maar wat een verschil een jaar maakt. Deze tijd vorig jaar, BlackBerry had weinig om te laten zien tijdens zijn jaarlijkse evenement en enthousiasme voor het merk en het platform waren op een all-time low. Dit jaar is de BlackBerry Levende 2013 in Orlando is kopte door de komst van de Q10, een apparaat dat BlackBerry de traditionele hardware-toetsenbord met de moderne BlackBerry 10 software combineert.

Hoewel er zou kunnen zijn; andere aankondigingen; bij BlackBerry Live eventueel een nieuwe goedkopere BlackBerry 10 apparaat-de Q10 wil de ster van de show. Het appelleert aan de die-hard BlackBerry fans die nog steeds een echt toetsenbord begeren om zijn messaging snelheid en nauwkeurigheid, en er zijn vroege aanwijzingen dat de Q10 goed verkoopt.

Voor die voormalige BlackBerry liefhebbers die hebben sprong naar de iPhone of Android, willen we graag weten of de Q10 is verleidelijk om terug te schakelen. En voor degenen die de huidige BlackBerry-gebruikers, willen we graag weten of de Q10 is genoeg om u rond te houden. Als gevolg daarvan hebben we een set van twee peilingen dat die vragen voor meer dan op elaptopcomputer.com. Beantwoord de degene die inzet bij uw situatie past. Klik op onderstaande link om de snelle poll te nemen.

Neem de Q10 poll op elaptopcomputer.com.

Ik zal op BlackBerry deze week Live in Orlando met de meest recente updates, met inbegrip van het nieuws uit de keynote op dinsdagochtend om 9.00 uur Eastern. Ik zal ook met betrekking tot SAP Sapphire, net op de weg. Voor live updates, kunt u ook volg mijn Twitter of Google+ stream.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië