Zweden afgifte arrestatiebevel voor WikiLeaks ‘Assange

De Zweedse regering zei vandaag dat het zou een internationaal arrestatiebevel voor WikiLeaks woordvoerder Julian Assange op verkrachting uit te geven.

Een Stockholm rechtbank oordeelde dat Assange zal worden ‘vastgehouden in zijn afwezigheid “op beschuldiging van verkrachting, seksuele molestering en onwettige dwang. De beslissing viel tijdens een zitting waarop de Zweedse directeur van vervolging, Marianne Ny bewijsmateriaal in verband met de beschuldigingen gepresenteerd.

Ik zijn arrestatie gevraagd, zodat we een ondervraging met Assange zou kunnen uitvoeren, “Ny vertelde de Agence France-Presse persbureau.” Dat is de reden.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

US rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies

FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, de Verenigde Staten de rechtshandhaving te gooien online oplichters achter de tralies, veiligheid, FBI detecteert inbreuken in de Amerikaanse staat stemsystemen