Windows 10 kan het laatste stukje van de puzzel cloud van Microsoft zijn

Microsoft’s Windows 10 is afgeschilderd als manier om de onderneming te paaien, creëren een platform voor meerdere schermen en meld de interfaces van Windows 8, die een rotsachtige start gehad, en Windows 7, een hit.

Meer Windows 10

. Voor consumenten zal Windows 10 maandelijkse updates met abonnementen vergelijkbaar met Office 365. bedrijven een optie om de maandelijkse updates over te slaan zal moeten hebben; Enterprise gebruikers zullen waarschijnlijk krijgen Windows 10 updates per kwartaal of per halfjaar. De norm voor SaaS-leveranciers is twee keer per jaar updates met releases komen met functies die niet zijn geactiveerd. Dit schema zou de ondernemingen in staat om de updates te valideren;. Sommige ondernemingen kunnen ervoor kiezen om de uitrol van updates om de twee jaar, maar nog steeds abonnementen betalen over een termijn.

Een nadere blik op de Windows 10 Technical Preview

Windows 10 Technical Preview for Enterprise: Screenshots

Windows 10 Technical Preview for Enterprise: Belangrijkste kenmerken nog te verschijnen

Microsoft’s Windows 10: Meer over de ‘onder de dekens’ security, Store features

Microsoft om meer van de volgende generatie ontwikkelaar verhaal detail in november

Microsoft’s Windows 10: Wat is nieuw en hoe de voorvertoning stukjes te krijgen

Microsoft doopt de volgende versie van Windows zoals Windows 10

De realiteit is dat Windows 10, die naar verwachting de laatste van de traditionele big bang lanceringen te zijn, is het waarschijnlijk Microsoft’s overgang van een software licentie model naar een cloud computing een voltooien.

Windows 10 zal worden gebouwd rond voortdurende upgrades en stabiele releases op een schema. Er zal niet een Windows 11, 12 en 13, maar het platform zal evolueren in de tijd. In theorie, zullen bedrijven in staat zijn om innovatie gemakkelijker te consumeren. Voor Microsoft, zal zakelijke klanten abonnees geworden.

Het is moeilijk om te betogen dat Microsoft is niet een wolk bedrijf nu. Azure, Office 365 en de belangrijkste enterprise apps worden geleverd als een service. Windows is de laatste grote brok linksaf onder een onderneming licentiemodel.

Microsoft heeft geen prijzen te schetsen voor Windows 10, maar er zeker van dat er een software-as-a-service cadans om het zal zijn. Stel je de volgende situatie voor

In beide gevallen zullen ondernemingen uiteindelijk gaan betalen voor Windows van de gebruiker op een abonnementsmodel, zelfs als Microsoft verraadt het platform op kleinere schermen.

Het tijdschema voor deze cloud / abonnement overgang zal afhangen van hoe snel bedrijven verhuizen van Windows 7. Windows 10 zou niet komen tot 2015 en bedrijven aan de bleeding edge zou implementaties in 2016. De meeste bedrijven beginnen gaan om te gaan met een Windows XP scenario. Windows 7 kan jaren duren en het einde van het leven zal plaatsvinden in 2020.

Wat er nieuw is en hoe u het voorbeeld stukjes te krijgen, Microsoft om meer van de volgende generatie ontwikkelaar verhaal detail in november, wat Windows 10 heeft om strategisch te vervullen; Ed Bott: Hands-on advies voor het installeren van Windows 10; installeren Technical Preview in een VM op OS X of Windows, wat het bedrijf nodig heeft om te horen van Microsoft

Met andere woorden, de stormloop off van Windows XP worden geëmuleerd in 2020 met Windows 7. Dit scenario wordt ervan uitgegaan weinig ondernemingen zullen moeite met Windows 8.

Maakt niet uit hoe bedrijven te verplaatsen naar Windows 10 – bij een consument tempo, blijven de huidige met een vertraging of steken met Windows 7 zo lang mogelijk – in 5-6 jaar Microsoft’s vlaggenschip-software zal worden onder een cloud-model. Een extra bonus voor Microsoft is dat de Windows 10 lancering en de termijn voor bedrijven zorgt voor een soepele overgang van licenties tot abonnementen en terugkerende inkomsten.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie