Wi-Fi, agenda en Bluetooth voort te zetten naar de iPhone en iPad eigenaren teisteren

Bijna vier en een halve maand sinds de release van iOS 8, en sommige eigenaren van de iPhone en iPads nog steeds last hebben van show-stoppen Wi-Fi en Bluetooth kwesties.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

iOS 8.1.3 is de zesde steek Apple’s bij het patchen van het platform, maar ondersteuning van Apple forum blijft overspoeld met klachten te zijn.

De ernstigste van deze problemen heeft betrekking op Wi-Fi stabiliteit problemen die ervoor zorgen dat apparaten om de verbinding periodiek te laten vallen, waardoor de gebruiker de verbinding te verbreken en opnieuw aansluiten. Een draad die terug was begonnen toen iOS 8 beschikbaar om te downloaden is gemaakt is nu uitgegroeid tot meer dan 100 pagina’s en verzamelde meer dan een half miljoen keer bekeken.

Terwijl een aantal mogelijke oplossingen voor dit probleem gesuggereerd, geen hoeveelheid eindgebruiker sleutelen lijkt te helpen.

Een andere bug die leuke show-stoppen voor zakelijke en BYOD-gebruikers is een kalender bug waarbij gebeurtenissen worden weergegeven met de GMT tijd in plaats van lokale tijd. Nogmaals, geen bedrag van end-user voodoo lijkt om dit probleem op te lossen.

Bluetooth verschijnt ook net zo glitchy te worden als Wi-Fi, met verbindingsproblemen lopen ongebreideld op verschillende apparaten, variërend van toetsenborden car audio systemen. Een aantal van deze kwesties oplossingen, terwijl anderen dat niet doen, dus als je last hebt is het misschien de moeite waard zijn uw terwijl het hebben van een neus rond de support forums.

Apple zou in staat zijn om 74 miljoen iPhones te verkopen in een kwart en trek in miljarden dollars aan inkomsten, maar het kan niet schijnen om deze vervelende bugs squash.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

iOS 8.1 tips en trucs; Qualcomm Snapdragon bevestigt 810 daalde van ‘grote klant vlaggenschip apparaat; Hoe groot is de iOS ecosysteem? Antwoord: Enorme, en snelgroeiende; Negen iPhones verkocht per seconde

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld