Symantec om afscheid te nemen van wachtwoorden met biometrische technologie zeggen

“Het wachtwoord is zwak en onzin”, zegt Nick Savvides, Symantec ANZ zaakvoerder van bescherming van de gegevens.

Sprekend onlangs naar media in Singapore, Savvides ging verder met te zeggen dat het hebben van wachtwoorden – maakt niet uit hoe ingewikkeld ze zijn – is niet de ideale manier voor bedrijven om zich te beschermen tegen online bedreigingen, zoals cybercriminelen steeds beter in wat ze doen.

Hij voegde eraan toe in het bijzonder met de opkomst van het internet der dingen, cloud, en mobiliteit, bedrijven nodig hebben om nieuwe security factoren zoals biometrie te voeren, of het nu de stem, gezicht, of vingerafdruk, evenals de belangrijkste dynamiek en geolocatie te zorgen dat ze worden beschermd .

Savvides zei dat in de komende 12 maanden, Symantec zullen vrijgeven mogelijkheden die deze nieuwe elementen gebruiken.

Als een voorbeeld, Savvides bleek dat Symantec de Symantec Validatie en ID-Protection (VIP) bedienen met de introductie van de VIP zullen verbeteren Everywhere. Uit te brengen in de tweede helft van 2016, zal VIP Overal worden ontworpen volgens Savvides, end-to-end authenticatie die zullen zien bieden “in een lange tijd de veiligheid en bruikbaarheid voor het eerst [worden] vrienden”. Het zal ook worden ingesloten in Norton, waardoor computers een unieke identificator Symantec dat een gebruiker van een bepaalde computer kan identificeren zal.

Vandaag authenticeren we de gebruiker door VIP. We zijn nu de invoering van de mogelijkheid om zich te voeden in die continue verificatie met het gedrag van analytics, neem telemetrie van de apps, terwijl het in gebruik is, maak machine-learning beslissingen om te bepalen of ik nodig om de gebruiker te stoppen van het uitvoeren van een actie, of moet ik gewoon moeten opnieuw worden geverifieerd om te controleren of het apparaat niet is gekaapt, “zei hij.

Daarnaast zal Symantec worden gericht op ‘mobile verharding “met de lancering van een technologie genaamd bescherming mobiele applicatie diensten, of kaarten voor kort. Savvides zei dat het product is ontworpen met de mobiele app-ontwikkelaars in het achterhoofd, zodat ze zich kunnen concentreren op de functionaliteit van een app, en niet het veiligheidsaspect.

[Veiligheid is] moeilijk voor mobiele app-ontwikkelaars. Waarom is dat? Omdat mobiele app-ontwikkelaars zijn 25-jarige bebaarde hipsters die niet weten hoe ze beveiligde applicaties te schrijven, ze weten hoe ze mobiele apps te schrijven, “zei hij.

Zij de zorg over de functionaliteit, en niet de zorg over de veiligheid, dus wat we doen is het maken van het proces van het beveiligen van hun aanvraag gemakkelijker door het geven van het aan hen in een zwarte doos en zeide tot hen: ‘Voeg enkel deze naar uw mobiele app en Symantec zal wrap, dus we zullen ervoor zorgen dat u zult goede cryptografie te gebruiken, zullen wij ervoor zorgen dat u het spelden, zullen we ervoor zorgen dat u codificatie te doen, en we zullen ervoor zorgen dat u zult detecteren wanneer er malware die op het apparaat’.

Disclosure: Aimee Chanthadavong reisde naar Singapore als gast van Symantec.

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen