Round Android Wear SmartWatch head-to-head: Moto 360 en Huawei horloge zijn klaar voor uw pols

In de afgelopen week heb ik sieren mijn polsen met zowel de Huawei Kijk en Moto 360 2e generatie. Beide zijn uitstekende Android Wear-apparaten die Android en iPhone-klanten zou moeten overwegen en ik kan nog steeds niet vertellen welke ik graag meer.

Beide nieuwe smartwatches draaien dezelfde versie van Android Wear, zodat u vindt ze bieden beide een soortgelijke ervaring. Het verschil in de twee is de hardware en zelfs dat niet veel anders.

Hier is een overzicht van de belangrijkste verschillen

Zoals je kunt zien dat deze horloges zijn zeer vergelijkbaar in specificaties, prijs en uiterlijk. De sapphire crystal display en de hogere resolutie van de Huawei horloge is aantrekkelijk, maar de aanpassing van Moto Maker, geweldige lederen band, en de standaard Qi draadloos opladen van de Moto 360 beroep op mij.

Je kunt niet verkeerd gaan met een van beide gaan en ik ga te hebben om meer tijd door te brengen met zowel voor het maken van een aankoopbeslissing.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro