Red Hat heeft momentum in 2012, zeggen partners

Red Hat meldt het fiscale derde kwartaal op maandag en de meeste indicatoren wijzen op een solide jaar vooruit, virtualisatie mogelijkheden en gerommel over big data trends en Hadoop.

Het bedrijf zal naar verwachting het derde kwartaal de winst van 26 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 289.600.000 melden.

Echter, een Evercore enquête van Red Hat partners — integrators, resellers en dergelijke — wijzen op aanhoudende sterkte. Een van de belangrijkste data punten

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

? Beginnen met Linux in de vroege dagen

Linux survival guide: Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen

67 procent van de Red Hat partners verwachten dat Red Hat Enterprise Linux omzet sterk in het komende jaar te zijn. In het bijzonder, 29 procent van de partners zien een omzetstijging van 0 tot 10 procent met 14 procent het projecteren van een omzetgroei van 10 procent tot 20 procent. Nog eens 14 procent verwacht een omzetgroei van 20 procent tot 30 procent;. Migraties van Unix blijven Red Hat Enterprise Linux (RHEL) vraag te rijden. Eenendertig procent van de partners zeggen Unix migraties rijden groei met een andere 27 procent citeren huidige klanten uitbreiden van hun Red Hat uitgaven;. De jury is uit op JBoss. Vijfenveertig procent van de partners verwacht vlakke JBoss verkoop. Een volledige 78 procent van de partners verwacht dat de vraag naar dezelfde blijven;. 52 procent van de partners zien potentieel voor Red Hat Enterprise Virtualization. Voor het grootste deel, zijn partners te wachten en te zien op virtualisatie van Red Hat.

Enterprise Software; Sweet SUSE! ? HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; Enterprise Software, te beginnen met Linux in de vroege dagen, Linux, Linux survival guide:? Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen