Drie schakelaars op 4G in Londen voor een ‘paar duizend’

Drie Verenigd Koninkrijk, de laatste mobiele operator 4G in het land te lanceren, rustig lanceerde het netwerk op maandag, maar alleen om een ​​paar duizend klanten in Londen.

De operator plannen aangekondigd in augustus, lanceren 4G in december, aan de overkant van Londen, Birmingham en Manchester, maar een update van vandaag suggereert dat het misschien een paar maanden af ​​schema.

In een verklaring van vandaag, drie zei dat het begonnen met de uitrol op 2 december, maar volgens een update over ThreeUK’s Twitter-account, 4G heeft tot nu toe alleen is ingeschakeld voor een “paar duizend klanten” in Londen.

De bredere uitrol zal ergens gebeuren tussen januari en februari volgend jaar. Drie zei dat het zal zijn 4G uitrol in januari te versnellen met de plannen om alle klanten op het gebied oorspronkelijk gepland voor het einde van het eerste kwartaal van volgend jaar te bereiken.

Ondanks de trage start, drie streeft nog steeds ter dekking van 50 steden tegen het einde van 2014 en 98 procent van de bevolking tegen het einde van 2015. De operator heeft op dit moment 7,8 miljoen actieve klanten in het Verenigd Koninkrijk, dat is naar beneden 9,7 procent ten opzichte van een jaar geleden .

Drie was de eerste die zijn 3G-netwerk terug te lanceren in 2003, maar blijft achter haar Britse rivalen EE, Vodafone en O2 in de huidige 4G uitrol.

In tegenstelling tot de concurrentie, zal Drie automatisch zijn 4G-netwerk beschikbaar voor alle klanten met een 4G-apparaat te maken en zal geen extra kosten voor haar rekening te brengen – goed nieuws voor klanten met een contract Three’s die al Google’s Nexus 5 en iPhone 5c Apple en 5s hebben gekocht van de operator .

Drie gecontracteerd; Samsung haar 4G-netwerk op te bouwen, voordat succesvol bod van de exploitant in; februari van dit jaar, samen met rivalen, in de veiling van het Verenigd Koninkrijk voor 4G spectrum in de 800 MHz en 2,6 GHz banden.

EE, de eerste 4G-operator in het Verenigd Koninkrijk, heeft ongeveer 60 procent van het land en heeft een miljoen 4G abonnees, volgens; september cijfers. Meer recent heeft EE geweest; trialling LTE Advanced, die theoretische snelheden van 150Mbps biedt.

Vodafone en O2 geschakelde hun, netwerken in augustus. Vodafone is gericht op 98 procent dekking van de bevolking voor zijn 4G-netwerk tegen het einde van 2015.

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone