De elektronische tollkeeper: States, drivers omarmen elektronische transponders

Het aantal auto’s zippen door de East Coast tolpoorten is ballonvaren, de Washington Post verslagen, als chauffeur te nemen om het systeem en de lokale overheden overwegen het bouwen van meer tolwegen, zonder zich zorgen te maken over het verkeer tot stilstand komt bij het tolhuis. The Post zegt

De effecten van de toegenomen E-ZPass gebruik zijn aanzienlijk. Voor bestuurders, zweepslagen door middel van tolpoorten is een tijd- en stress-saver, vooral op tochten door het noordoosten, waar de tol zijn alomtegenwoordig. Meer E-ZPass gebruikers betekent ook minder mensen in de rij om tol te betalen op de ouderwetse manier, verlichting vertragingen voor andere bestuurders.

Voor staatsambtenaren, een groot percentage van de elektronische tolheffing betalers betekent minder back-ups te maken met en minder schadelijke stoffen uitstoot, terwijl auto’s stil.

De resultaten van intensiever gebruik zijn “beter operaties van wegen, chauffeurs zijn zeker niet zitten in het verkeer zo veel, en ze zijn niet het creëren van meer vervuiling of luchtkwaliteit kwesties”, zegt Barbara Reese, chief financial officer van de Virginia Department of Transportation.

Staat Rep. Neal Kurk zei wetgevers ervoor gezorgd dat E-ZPass verslagen zou worden alleen gebruikt voor facturering. Maar de Weare Republikeinse zei dat hij zeker de rechtshandhaving en partijen rechtszaken zal gaan na de gegevens.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

FHWA: Het delen van kennis om levens te redden – US Department of Transportation; Oplossingen voor de Staat, de lokale en regionale Vervoer Organisaties – BearingPoint, combinatorische veilingen in de aanschaf van Transportation Services – Massachusetts Institute of Technology; Intelligent Transportation Solutions Help Speed ​​Verkeer, Gemak Congestie en genereren de opbrengst voor staat en lokale overheden – Microsoft; Eggers: overheid 2.0 – 101communications; SpatialFX implementatie: SpatialFX Server en EJB componenten – Technologie Overzicht – ObjectFX; Infrastructuur Aanbevelingen voor een ESRI en IBM Geographic Information System – IBM, Cisco Metropolitan Mobile Network Solutions – Cisco Systems; White Paper: Het ondersteunen van Internet-Based Training Requirements – Advanced Systems Technology; veiligheid in federale regering – 3Com