Zeven manieren om de iPad 3 levensduur van de batterij te verbeteren

Een vraag die lijkt te komen regelmatig met betrekking tot de iPad 3: hoe kan ik meer uit de batterij te krijgen?

Persoonlijk denk ik niet dat de levensduur van de batterij van de iPad 3 is zo slecht, maar ik voel dat in vergelijking met mijn eerste generatie iPad het doet zoals de lading naar beneden sneller. Vrees echter niet, want met een paar tweaks, je kan drastisch beter levensduur van de batterij van uw iPad te krijgen.

Hier zijn zeven tweaks die ik stel voor dat u denkt over het doen als u zich beter levensduur van de batterij wilt

Verminder de helderheid van het scherm

Een van de dingen die me te slaan over de iPad 3 is de helderheid van het scherm. Het is helder genoeg soms om een ​​zonnebril hoeft alleen maar te kijken. Zelfs met Auto-Brightness ingeschakeld, is het nog veel te licht.

Onnodige helderheid is eten weg uw batterij.

De eenvoudigste en meest effectieve tip die ik heb voor het krijgen van meer uit de batterij van uw iPad is om turn down de helderheid van het scherm tot een niveau dat voor u acceptabel. U kunt dit doen via Instellingen> Helderheid & Wallpaper. U kunt ook toegang krijgen door te dubbelklikken tikken op de Home-knop om de multitasking bar te brengen en vervolgens te vegen naar rechts en vervolgens met behulp van de schuifregelaar helderheid aan de linkerkant.

Je zou willen experimenteren met volledig uitschakelen van Auto-Helderheid en handmatig de helderheid aanpassen. Persoonlijk denk ik niet dat dit kenmerk al dat effectief te zijn.

Ook kloppen de helderheid naar beneden een tintje maakt een merkbaar verschil op de levensduur van de batterij.

Schakel 4G LTE wanneer niet in gebruik

De tweede grootste aanslag op de iPad 3 is de batterij is de 4G LTE modem. Natuurlijk, er zijn momenten waarop je gaat om deze functie te willen – tenzij je een Wi-Fi-only iPad, in welk geval is het geen optie gekocht – maar laat het ingeschakeld continu wanneer je hem niet gebruikt en als je de iPad is van Wi-Fi-netwerk zal de batterij zwaar getroffen.

Omdat 4G LTE is zo snel, het kan ook branden al uw data-abonnement snel. Het is gemakkelijk om te vergeten dat je niet via een breedbandverbinding en begin gek met het downloaden.

Om deze functie in te schakelen tikt u op Instellingen> Algemeen> Netwerk gebruiken inschakelen LTE-schakelaar. U kunt er ook voor kiezen 3G uit te schakelen met behulp van de Mobiele data switch.

Schakel Auto-Lock

Met deze functie kunt u op slot iPad en zet het om te slapen na een bepaalde periode.

Tik op Instellingen> Algemeen> Auto-Lock en kies een van de andere dan nooit tijdsintervallen om je iPad 3 mogelijk om automatisch vergrendelen en te gaan slapen.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis

Niet alleen heeft deze instelling te verbeteren levensduur van de batterij, maar het verbetert ook de beveiliging van uw apparaat door te voorkomen dat ongeautoriseerde toegang.

Meldingen uitschakelen

Zelfs wanneer uw iPad in de slaapstand staat, is het nog steeds doet dingen in de achtergrond. Een van die dingen is dat het controleren van meldingen van apps zoals Twitter, Facebook, en ga zo maar door. Hoe meer apps dat het om meldingen te verwerken, hoe meer levensduur van de batterij van uw iPad verbruikt.

De eenvoudigste manier om dit te controleren is om meldingen voor de app die u niet geïnteresseerd bent in het ontvangen van meldingen uit te schakelen. U kunt dit doen voor alle apps of voor afzonderlijke apps van Instellingen> Meldingen.

Persoonlijk zie ik geen noodzaak om deze functie volledig uitschakelen – alleen voor bepaalde apps.

Uitschakelen Location Services

Hier is een andere achtergrond taak die stroom verbruikt, vooral in LTE / 4G. Net als bij meldingen, kunt u deze voor alle apps of voor afzonderlijke apps uit te schakelen. Ga naar Instellingen> Locations Services.

Nogmaals, zie ik geen noodzaak om deze functie volledig uit te schakelen, alleen voor bepaalde apps.

Uitschakelen Push e-mail

Een andere achtergrond taak die uw iPad aan het doen is dat je controle over.

U kunt deze bedienen vanaf Instellingen> Mail, Contacten, Agenda> Nieuwe gegevens ophalen en druk op de knop schakelen om de uit-instelling. De set ophalen in op een bepaalde periode. Handmatig biedt de beste levensduur van de batterij als het controleert alleen de e-mail accounts wanneer u de Mail-app draaien.

Als je meerdere accounts hebt dan is de kans groot dat u niet wilt dat uw iPad polling elk op een regelmatige basis en u kunt bepalen hoe elk worden gecontroleerd. Instellingen> Mail, Contacten, Agenda ‘>’ Nieuwe gegevens> Geavanceerd geeft je granulaire controle over al uw rekeningen en kunt u kiezen tussen Push, Fetch, of Handmatig.

uw iPad volledig opladen – en vervolgens een aantal

Ja, dat effect waarbij de iPad batterij is niet volledig opgeladen wanneer de indicator raakt 100 procent echt is. De discrepantie tussen de weergegeven 100 procent lading en eigenlijk 100 procent is niet zo veel. Ik denk dat het ongeveer 5–7 procent maximum op basis van niet-rigoureuze tests.

Het advies is eenvoudig: opladen van uw iPad langer. Aangezien u uw iPad niet kan overladen is er geen risico’s verbonden aan het verlaten is aangesloten voor lange periodes.

Het is een goed idee om je op te laden iPad – en alle andere apparaten aangedreven door Li-ion batterij-technologie – voordat de batterij wordt volledig ontladen. Volledige ontladingen kunnen een negatief effect op de capaciteit op de lange termijn te hebben.

Dingen die geen merkbaar effect op de levensduur van de batterij hebben

Ik heb over een aantal online ‘tips’ dat stel voor dat je de dingen die mijn testen shows heeft geen merkbaar effect op de levensduur van de batterij te doen komen. Deze omvatten

Het krediet: Matt Elliot /.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis