Windows hybride makers: Het draait allemaal om de tablet

Wat je zou kunnen denken over Windows 8, het is een goede pasvorm voor hybriden. Dat zijn de laptops die ook als tabletten dienen. Ze zijn een soort van een ‘one size fits all’ van de laptop wereld. OEM’s produceren ze in alle maten en vormen, maar het is belangrijk voor hen om te beseffen dat voor velen van ons is het de tablet, dat maakt het werken of niet.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Ik heb tientallen hybriden getest, van grote monsters die draai van laptop naar tablet, aan kleine modellen met een dunne tablet die lanceert de laptop dock. Sommige van de kruisingen die ik heb gebruikt vouw het display, aka de tablet, onder het toetsenbord een ‘slate’ vorm te produceren. Andere hybriden laat u de weergave vouw naar ‘tent’ lay-outs te vormen. Het is een smorgasbord van hybriden, met andere woorden.

Hybrid makers, de tablet is het ding. Bouw een dunne, lichte tablet eerste.

Elk van deze stijlen van hybriden zullen sommigen die hen bevalt. Dit zijn zeer persoonlijk van aard en dus sommigen zullen graag een stijl en anderen iets totaal anders.

Ik kan alleen voor mezelf spreken, maar zoveel stijlen te hebben geprobeerd, maar werkt voor mij. Dat is de hybride met het afneembare tablet. Het is zinvol om me dat als ik ga om een ​​hybride te gebruiken als zowel de laptop en tablet, het moet goed in beide functies te zijn.

Het is van essentieel belang voor mij dat een hybride een goede tablet eerste, en een fatsoenlijke laptop tweede moet zijn. Tabletten worden gebruikt in de handen veel, en dat betekent een dunne, lichte leisteen. Het moet comfortabel in gebruik als een tablet of valt kort voor mij.

Een paar van de hybriden die ik heb gebruikt zijn zeer goed tabletten en fatsoenlijke laptops. De HP Envy x2 ik bezat vorig jaar is een solide 11-inch tablet, dat is een goede laptop wanneer aangemeerd. De Asus Transformer Book T100 ik nu eigenaar is een goede hybride dat wordt een grote 10-inch tablet wanneer losgekoppeld. Beide hybriden zijn voldoende laptops die grote tablets worden wanneer het scherm wordt losgemaakt van het dok.

Dat is de manier waarop het zou moeten zijn. Hybriden die het scherm bevestigd aan het toetsenbord eenheid te houden door het draaien van het scherm onder de basis werken niet voor mij. Dit kan niet het geval zijn voor anderen, maar voor mij met het gewicht van de gehele laptop is gewoon te veel bij het gebruik daarvan als een tablet. Natuurlijk kun je deze neerzet op schoot of tablet om het extra gewicht te beperken, maar waarom zou je moet de ervaring in gevaar brengen vanwege de vorm?

Dus, hybride makers, de tablet is het ding. Bouw een dunne, lichte tablet eerst, het ontwerpen van een goed toetsenbord dock, en de integratie van een scharnier / verbinding die maakt het gemakkelijk te bevestigen / losmaken van de tablet naar het dok. Het heeft de voorkeur dat de levensduur van de batterij toeneemt wanneer gedokt te wijten aan een tweede batterij in de basis, maar dat is niet noodzakelijk om de tablet krijgt ~ 12 uur op zijn eigen.

De tablet alleen moet ongeveer 1.3lbs, 1.5kg als het een grotere lei (13-inch). Het geheel aangemeerd behoeften te gaan over 3kg, met 2.5lbs nog beter voor tablets 11 inch of kleiner.

Hoewel dit is mijn persoonlijke voorkeur voor hybrides, ik denk dat je heel wat kopers die zich op dezelfde manier te vinden. We hadden omvangrijke hybriden voor een decennium, vergeet niet de convertible tablet-pc. Die niet verkopen, en terwijl de vorm van vandaag is beter dan in het verleden Ik denk niet dat het genoeg is om veel meer kopers te lokken dan toen verbeterd.

OEM’s, denk aan het op deze manier – als je in de auto-bedrijf en uw doel is om converteerbare kopers te bereiken, zou je niet een lijn van auto’s met slechts een zonnedak, zou je? Ik denk het niet. Het is hetzelfde met hybrides – het opbouwen van een echte tablet (afneembaar scherm), niet één met een gecompromitteerde tablet user experience (bevestigd scherm dat buigt onder het toetsenbord basis). De laatste is als het bouwen van een auto met een zonnedak en proberen om kopers het is zo goed als een cabriolet te overtuigen.

 verhalen

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

HP Envy x2 revisited 45 dagen in; HP Envy x2 quick take: Goede laptop en een grote tablet; HP Envy x2 voor $ 525: Ik had er een te kopen tegen die prijs; Asus Transformer Book T100: Een week in; Asus Transformer Book T100: First indrukken; Asus Transformer T100 is mijn naam roepen; Asus Transformer Prime: Perfect voor zakenreizen (review), Wat ik wil: Asus Transformer Prime met Windows 8; Noodzakelijke levensduur van de batterij voor laptops: 8 uur

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld