Verizon Q3: 457.000 nieuwe smartphones, 1.1M nieuwe tablets toegevoegd

Verizon’s fiscale derde winst waren niets om naar huis te schreeuwen over, de landing in grotendeels vlak met de verwachtingen van analisten.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Op dinsdag, de Verenigde Staten ‘ De grootste mobiele provider door abonnees geplaatst winst van 89 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 31590000000. Wall Street was op zoek naar 90 cent.

Een hit op inkomsten, maar een miss op de winst.

Aandelen in de New York gevestigde mobiele gigant daalde met 0,9 procent in premarket

groeicijfers Verizon’s waren stabiel, het binnenhalen van 1,5 miljoen nieuwe klanten gedurende de periode van drie maanden. Gedurende het kwartaal, Verizon voegde 457.000 telefoons en 1,1 miljoen postpaid tablets, tekening in de omzet in de loop van het contract van een klant.

De omloopsnelheid was degene om naar te kijken, wat suggereert spanning uit de derde en de vierde grootste draadloze carriers, Sprint en T-Mobile, die agressief terug zijn duwen tegen de grote twee dragers, Verizon en AT & T.

iPhone 6 en iPhone 6 Plus werd nauwelijks genoemd, met Verizon blijven mama op verkoopcijfers.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval