Supercomputer binge brandstoffen HPC sales

Supercomputer omzet steeg in 2011 als naties rende naar de snelste systemen en hun economieën te bevorderen, aldus IDC.

IDC vatte 2011 high performance computing-inkomsten en supercomputers steeg voorsprong op andere technische server rassen. Supercomputers worden gedefinieerd als HPC-systemen gaan voor meer dan $ 500.000. Workgroup HPC-systemen worden verkocht voor minder dan $ 100.000. Divisie- en departementale systemen vullen het midden van deze twee prijzen.

Hier is de verdeling

Een paar prullaria vermeldenswaard

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

HPC omzet in 2011 steeg met 8,4 procent ten opzichte van 2010 en overtrof de verwachtingen IDC;. Unit zendingen daalde 6,9 ​​procent, maar de gemiddelde verkoopprijzen gesprongen. Vertaling: Klanten kopen grotere high-end systemen, IBM en HP had 32,6 procent en 32,1 procent van de HPC-markt, respectievelijk voor statistische stropdas; IBM omzetgroei in de HPC-markt steeg met 19,3 procent in 2011. HP wereldwijd een omzet groei.. steeg met 9,6 procent;. Dell is nummer 3 in de HPC-markt met 14,5 procent marktaandeel.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld