Skype lekkende gebruiker IP-adressen, TCP-poorten

Microsoft-eigendom Skype lekt gevoelige gebruikersgegevens, met inbegrip van interne en externe IP-adressen en TCP-poorten.

De kwestie is openbaar gemaakt en ik heb bevestigd dat een web-based tool is beschikbaar om te helpen aanvallers gesproken wordt over de laatst bekende IP-adres van een Skype-gebruiker.

Naast de openbare IP-adressen, kan een aanvaller met een Skype gebruikersnaam Naast informatie, zoals de stad, land, Internet provider en de interne gebruiker IP-adres sifon.

Een verklaring van Skype beschreef de privacy lek als “een voortdurende, industrie-brede probleem geconfronteerd met alle peer-to-peer-software bedrijven.”

Het bedrijf zei dat het zich inzet voor de veiligheid van onze klanten en het nemen van maatregelen ter bescherming van Skype-gebruikers.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia