RealNetworks previews media cloud service

RealNetworks is begonnen met een voorbeeld van zijn cloud mediadienst nagesynchroniseerd Unifi.

De preview, benadrukt tijdens de Consumer Electronics Show, is een deel van de Unifi uitrol inspanning. RealNetworks zei dat Unifi zal lanceren in het begin van 2011.

In een notendop, Unifi beoogt bij te houden van al uw foto’s, video’s en muziek op meerdere platformen te houden. De cloud service, die draait op Amazon Web Services, synchroniseert uw media gehuisvest op meerdere apparaten.

Wat nog belangrijker is, Unifi is een van de eerste productlanceringen voor RealNetworks onder CEO Rob Kimball. Unifi zal catalogus en organiseren van content.

zie ook: RealNetworks CEO Kimball heeft een masterplan (en het draait om SaaS)

Over het geheel genomen RealNetworks zou een hit met Unifi hebben. Inderdaad, er zijn weinig opties voor mensen die een digitale content bibliotheek op meerdere apparaten wilt. De meeste inspanningen lock je in één platform.

Unifi zal beginnen met een publieke beta dit kwartaal en de lancering van de handel in de eerste helft van het jaar.

Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016

Zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken

Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)

CES; Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016; CXO; zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken; CES; Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle, Amazon; CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)