Moet Facebook veranderingen democratisch worden gekozen?

in sommige gevallen het maken van het nieuws op de nieuwsbulletins – Heeft u telkens Facebook veranderde de lay-out, en het tumult en de controverse die het veroorzaakt herinneren?

Facebook Vragen werd opnieuw gelanceerd eerder deze week om een ​​groter aantal gebruikers van de social networking site.

Echter, Facebook gewoon ingeschakeld zijn ‘democratie functie’ om het beste deel van de 600 miljoen gebruikers, met de hele site is ingesteld op de vragen zijn voorzien van later in het jaar ingeschakeld.

Sinds zijn eerste uitstapje in het bredere publiek, heeft de overgrote meerderheid van de vragen direct en to the point zijn geweest – de gebruikelijke dingen zoals men zou verwachten, van de browser en het besturingssysteem keuze, tot die is de betere universiteit.

Door vragen te stellen van uw collega-collega’s, het idee is ernstig te vragen – en even mind-numbingly saai en frivole vragen, natuurlijk – van uw vertrouwde vriendschap groep.

Maar in plaats daarvan, kan dit een stap in de richting van ‘bestuur’ van de site. Namelijk als bij gebruikt zijn eigen methoden en rechtstreeks van de gebruikers zelf.

Tot nu toe heeft Facebook gevraagd als onderdeel van haar fan pagina “Welke persoon in uw huidige of vroegere leven heb je het meest verrast om te verbinden met Facebook? Geweest”. Nu al, als deze trend doorzet, de site zou wel eens vragen gebruikers van feedback over de mogelijkheden in de toekomst op een meer directe, to the point en voor de hand liggende manier.

Een van de belangrijkste klachten die ik heb gehad, samen met vele anderen van mijn generatie, is de perceptie van onoprechte gebrek aan reactie op feedback van de gebruikers om Facebook zelf. Hoewel tijd en energie duidelijk is gegaan in grote website redesigns en privacy-instellingen updates, hebben veel gebruikers zeer ongelukkig met de veranderingen geweest.

Het was slechts eerder vandaag dat BNET columnist Steve Tobak betoogd dat grote spelers in de technologie en online scene, Google, Facebook, Twitter en Yahoo! zijn niet dicht genoeg bij de klanten en kon de problemen worden geconfronteerd als gevolg.

Misschien nu Facebook heeft zijn eigen functie vast te stellen op zichzelf, om ervoor te zorgen dat de site democratisch naar voren kan worden verplaatst in de goede richting – in de richting die de gebruikers zelf willen zien.

[Poll id = “46”]

 inhoud

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Web 2.5:? Is het tijd dat we een Internet gekozen regering; Facebook heeft bereikt 200 gebruikers, is het te machtig; Facebook Vragen opnieuw gelanceerd als een aantal openbare bèta, Google, Facebook, Twitter: niet dicht genoeg bij de klanten; Diensten als Twitter, Facebook? moet worden geregeld in andere landen; Boze studenten, social media: De perfecte storm voor de revolutie, sociale netwerken tot 2010 Verkiezing uitkomst te bepalen?

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport