Zerodium biedt $ 100.000 voor Adobe Flash mitigatie exploit

Zerodium is het aanbieden van maximaal $ 100.000 als beloning voor onderzoekers die exploits in staat om recente geïsoleerde Adobe’s hoop veranderingen te omzeilen om Flash te dienen.

Adobe Flash heeft nooit de meest veilige software en staat bekend als kwetsbare software die anders niet-gepatchte, kan fungeren als een route voor cybercriminelen om pc-systemen in gevaar brengen.

Echter, als gevolg van de populariteit van web content-speler, enkele uitschakelen of verwijderen van de software – en dat aanhoudende gebruik heeft geleid tot de ontwikkeling van malware die kwetsbaarheden uitbuit in Flash, evenals een reguliere patch-update-cyclus uitgegeven door Adobe vers op te lossen veiligheidsproblemen.

In de afgelopen weken, heeft Adobe geprobeerd om Flash security profiel te verbeteren door het veranderen van de structuur van het programma en het inzetten van hoop isolatie in Flash-versie 18.0.0209. Oorspronkelijk Flash ingeroepen één hoop voor ActionScript-objecten, die aanvallers de mogelijkheid om vector objecten te richten en te profiteren van use-after-free (UAF) kwetsbaarheden met relatief gemak gaf.

Exploits die profiteren van UAF kan resulteren in het geheugen corruptie en in ernstige gevallen, het uitvoeren van externe code.

Zerodium wil deze veranderingen te omzeilen. Op dinsdag, de exploit koper via Twitter aangekondigd een nieuwe toevoeging aan de buy bounty programma – een manier om geïsoleerde heap Flash mitigatie te komen. Zerodium is het aanbieden van onderzoekers $ 100.000 voor een werkende exploit – met een zandbak escape – en $ 65.000 zonder sandbox ontsnapping voor elke individuele exploit ingediend.

Zerodium noemt zichzelf een “premium exploit overname platform,” en is voortdurend op zoek naar zero-day exploits die populaire software en besturingssystemen, zoals Microsoft Windows, Apple OSX, Google Chrome en Android te richten.

Het bedrijf biedt financiële beloning van maximaal $ 500.000 voor nieuwe aanvallen, en is bereid om nog meer te betalen voor “uitzonderlijke” exploits.

In november, Zerodium betaalde een groep hackers $ 1.000.000 na de lancering van een wedstrijd op zoek naar een remote exploit voor Apple’s nieuwste mobiele besturingssysteem iOS 9.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer; Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren

: Hacker claimt $ 1.000.000 iOS 9 exploiteren bounty

In december, Adobe gaf een enorme patch-update waarvan 78 CVE kwetsbaarheden in Flash Player, waarvan zeven met een hoog risico werden geacht aangepakt.

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren