Yahoo schema’s eerste mobiele ontwikkelaarsconferentie

Het raken van de grond lopen in 2015, heeft Yahoo opgesloten in een datum voor zijn allereerste Developer Conference met een thema als gevolg van zijn mobiele-first-strategie.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Het eendaagse evenement vindt plaats net ten noorden van Yahoo’s Sunnyvale hoofdkwartier in San Francisco te nemen op donderdag 19 februari.

Afgezien van een volledig programma van sessies gewijd aan de opbouw en monetariseren apps, wordt Yahoo zal naar verwachting ook een aantal nieuwe producten die voortvloeien uit zijn nieuwe mobile analytics dochteronderneming Flurry onthullen.

Opgericht in 2005, Flurry gelanceerd als een app-ontwikkelaar voor het zwenken in een onderneming die andere mobiele ontwikkelaars (samen met uitgevers en marketeers) gegevens over de app publiek, het gebruik en de prestaties.

Volgens Yahoo op het moment, ongeveer 170.000 ontwikkelaars verspreid over 150 landen maken gebruik van Flurry Analytics en meer dan 8.000 uitgevers geld te verdienen met het platform. Flurry ontvangt dan app-activiteit van ongeveer 1,4 miljard mobiele apparaten op een maandelijkse basis.

Yahoo verworven Flurry in juli 2014 voor een onbekend bedrag.

“Vandaag de dag, de Amerikanen besteden meer tijd aan hun smartphones dan tv-kijken – het maken van de mobiele ervaring, en de taak van de mobiele ontwikkelaars, belangrijker dan ooit,” beweerde Jarah Euston, vice-president van analytics en marketing op het Flurry team, in een blog posten op maandag.

Euston verder benadrukt dat de agenda van de top zal ingaan en “oplossen van enkele van de grootste problemen” te drukken op de ontwikkelaars ‘in de huidige overvolle app markt.

Registratie is nog niet helemaal geopend nog niet, maar geïnteresseerde deelnemers kunnen hun e-mailadressen in te dienen voor in afwachting van updates via de evenement Tumblr website.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld