VMware breidt gevalideerde desktop portfolio

VMware heeft zijn gevalideerd desktop portfolio uitgebreid met nieuwe functies die een bereik van verticale industrieën te pakken te nemen. De virtualisatie krachtpatser is van plan om de uitbreiding te benutten om een ​​beroep op werkplekken met een gevoelige IT-eisen en een groeiende externe medewerkers.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Onder verwijzing naar een memo van president Obama dat er meer telewerken en flexibele werktijden voor de federale medewerkers gemandateerd, VMware’s VP van product marketing Erik Frieberg zei federale agentschappen zijn slechts een deel uit van het brede scala van industrieën die veilige desktop-omgevingen voor offsite werknemers.

VMware Federal Secure Desktop-oplossing voor de federale overheid is slechts één voorbeeld van hoe onze brede portfolio van verticale oplossingen kunnen organisaties efficiënt en veilig bereiken van hun mandaat. Door nauw samen te werken met klanten in verschillende branches, we begrijpen de verschillende IT-uitdagingen die ze tegenkomen elke dag, en kunnen hun desktop modernisering initiatieven te versnellen met behulp van onze geteste en gevalideerde oplossingen.

Belangrijkste kenmerken in elk segment omvatten

Meer

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM

VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft

Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke en zwakke punten, big picture

Onderwijs – Een geactualiseerde VMware Secure Online Testen die voldoet aan de Common Core State Standards Initiative met minimale IT-resources en verstoring;. Federale regering – Een geactualiseerde VMware Federal Secure Desktop maakt naleving van de Federal Telewerken Initiative en voldoen aan de eisen van de agentschappen die een hoge niveaus van gegevensbescherming; Financial Services – de AlwaysOn Financial Workplace-oplossing maakt een meer mobiele werknemers met inachtneming van regelgeving rond de privacy van gegevens door het bijhouden van klantinformatie in het datacenter, in het geval van verloren of gestolen apparaten;. Healthcare – de VMware Care Systems Analytics. kan de gezondheid en de prestaties van het gehele EMR klinische systeemomgeving te bewaken, van de infrastructuur op het punt van zorg,. Productie – de VMware High performance Desktop met 3-D-oplossing kan workstation niveau presteren tegelijk een veilige samenwerking.

Verizon Enterprise VMware’s AirWatch doorverkopen; AWS vs. VMware:? Is een wolk botsing onvermijdelijk VMware te pompen $ 500M om rundvlees India operaties, tikt cloud, VMware mobiele cloud-visie wekt herinneringen aan Sun ‘netwerk computer; VMWare releases eerste heartbleed patch; VMware lanceert nieuwe cloud-dienst voor een ramp recovery

Wolk, VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven; Cloud, IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM, Data Centers, VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft; Cloud; Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke punten, zwakheden, big picture