Video: IT helden van Sandy

Sandy was ergste ramp van New York sinds de 9/11 terreur aanslagen. Het klopte New York City offline voor dagen en, erger nog, de stormschade had een dodental van meer dan 100 mensen in het gebied van New York City.

zie ook

Sandy knock out NYC datacenters: Websites, diensten naar beneden; Sandy verdubbeld storingen in de Amerikaanse internet-infrastructuur; Sandy Fast Facts (CNN); Sandy Door de Nummers: A Superstorm Statistiek (Time Magazine)

In het midden van de ramp, veel IT-afdelingen gebruik gemaakt van geavanceerde technieken ramp recovery en business continuity technologieën om hun organisatie draaiende te houden, werknemers blijven werken, en houdt de klanten aangesloten en toegang tot essentiële diensten die ze nodig is als onderdeel van het herstel. Hoewel de ramp recovery-oplossingen een enorme sprong voorwaarts in de afgelopen tien jaar hebben gemaakt, veel IT-professionals moest heldhaftige pogingen om diensten online te houden, met inbegrip van de scheiding van hun familie, verlies van eigendom, het breken van verordeningen en zelfs slapen op conferentieruimte vloeren in Manhattan .

Een jaar na de ramp Sandy, de website ging terug naar Manhattan en interviewde een panel van IT-helden die hun organisatie draaiende gehouden met succesvolle ramp herstelplannen. Hier is de volledige video van de 40-minuten paneldiscussie waarin deze IT-managers te delen wat er gebeurd is en de lessen die ze hebben geleerd.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren