Terugkeer van Lenovo tempest

In maart, werd de staat Dept ronduit bekritiseerd voor de aankoop van 16.000 Lenovo-pc’s (dat is het Chinese bedrijf dat IBM’s pc-activiteiten gekocht). Op het moment dat gekenmerkt we bezorgdheid van de US-China Economic en Security Review Commissie als bewijs van isolationistische paranoia.

Immers, wat waren de zorgen, dat het Chinese bedrijf geheime chips zou voegen in de machines die Amerikaanse geheimen terug zou overbrengen naar Beijing?

In een artikel in de Times, Randall Stross zegt: “De Lenovo desktops op weg naar het ministerie van Buitenlandse Zaken zal worden geassembleerd in faciliteiten in Noord-Carolina, niet een People’s Liberation Army compound in China. Ook onverklaarde was hoe geïnfecteerde computers General Services Administration veiligheid zou voldoen normen en voorbij de ministerie van Buitenlandse Zaken twee computerbeveiliging groepen, die het beheer van hun eigen test suites overzien en firewalls en andere beveiligingssoftware te installeren. ”

Hij citeert ook James C. Mulvenon, adjunct-directeur van het Center for Intelligence Research and Analysis, die de controverse beschreven over Lenovo als ‘xenofobie en anti-China ijver verkleed als een technologie van zorg. ”

OK, dat is alles wat achtergrond van dit nieuws: State zegt nu dat ze zullen gebruiken 900 van de machines in een geheim netwerk dat zal uitvoeren Pentagon en geheime State Dept. informatie, de Post verslagen.

Op dat de krachten van patriottisme opgezwollen.

Zoals de website lid Deacon336 merkt op: “Ik vind het grappig dat dit de zelfde PC’s die de IBM handelsmerk had een paar maanden geleden Ze zijn nog steeds op dezelfde fabriek door dezelfde mensen Pas nu, is het niet langer..” politiek correct “om de dezelfde eenheden te kopen.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro