Teradata koopt Israëlische mobile marketing bedrijf Appoxee

Teradata op dinsdag aangekondigd dat het de Israëlische app marketing platform Appoxee heeft verworven;. Via Appoxee

De financiële voorwaarden van de deal werden niet onmiddellijk bekendgemaakt, maar sommige rapporten zet het prijskaartje ergens in de range van $ 20 tot $ 25 miljoen euro.

Opgericht in 2010, Appoxee maakt gereedschap voor app-ontwikkelaars is ontworpen om te helpen met het vasthouden van de gebruiker, met behulp van methoden, zoals push-notificaties en persoonlijke berichten naar app-gebruikers weer in te trekken. Het biedt ook analytics om de groei in app gebruik te monitoren.

Teradata is van plan om portfolio Appoxee gebruiken om haar Integrated Marketing Cloud en groei splijtstof de totale groei in de digitale marketing ruimte versterken.

“Door het toevoegen van Appoxee toonaangevende mobiele marketing oplossingen, zijn we verder het helpen van onze klanten gebruiken de gegevens om meer over waar de voorkeuren van hun klanten kennen, en meer doen om de voordelen van geïndividualiseerde data-driven marketing te realiseren,” Darryl McDonald, voorzitter van Teradata Marketing toepassingen, zei in een verklaring.

Volgens een persbericht van Teradata, de overname sloot in december, op dezelfde dag kondigde het bedrijf aan dat het RainStor had gekocht, de makers van een data-archivering aanvraag voor Hadoop.

Dat betekent dat Teradata heeft vijf bedrijven in de afgelopen zes maanden overgenomen. De data warehousing provider gekocht Hadapt en Revelytix in juli vorig jaar, de integratie van hun Hadoop technologieën in Teradata Labs, zijn onderzoek en ontwikkeling arm.

Toen in september vorig jaar, Teradata pakte Think Big Analytics, een Silicon Valley gevestigde adviesbureau vooral gericht op Hadoop, en geïntegreerd met een eigen big data consulting outfit in de Amerika’s.

Het lijkt erop dat met de Appoxee deal, Teradata is niet alleen op zoek om spier toe te voegen aan zijn mobiele aanbod, maar ook haar aanwezigheid in Israël, een land dat wordt steeds meer bekend om zijn tech startups en engineering talent uit te breiden.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen