T-Mobile werft YouTube, Google Play voor zijn Binge On video data-abonnement

T-Mobile en Google hebben uiteindelijk geslagen in overeenstemming te voegen Google Play en YouTube naar de mobiele carriers Binge On programma waarmee klanten onbeperkt streamen op een lagere kwaliteit zonder te tellen tegen de prijs betaald voor maandelijkse gegevens.

De overeenkomst volgt op een geschil tussen T-Mobile en Google en voegt YouTube om een ​​stellaire Binge On line-up met inbegrip van ESPN en Netflix.

Google was een lange holdout van Binge On, omdat het gebruikers video gesmoord zonder toestemming.

T-Mobile aangekondigd op donderdag een wijziging van het plan, waardoor klanten om opt-out van het programma gegevens door sms T-Mobile of het gebruik van app van de vervoerder. Bedrijven kunnen ook de opt-out, maar de inhoud ervan zal worden gestreamd met een hogere resolutie en in mindering gebracht van de klant data-abonnement.

“Vermindering van data kosten kan goed zijn voor gebruikers, maar dat rechtvaardigt niet het smoren van alle video-diensten, met name zonder uitdrukkelijke toestemming van de gebruiker,” een YouTube-woordvoerder vertelde The Wall Street Journal in januari tijdens zijn geschil met T-Mobile.

Verder, T-Mobile is de uitbreiding van de mogelijkheid om haar partners om de inhoud voor Binge optimaliseren Op streaming, in plaats van T-Mobile. YouTube zal de eerste zijn om te profiteren van deze.

T-Mobile kondigde ook op donderdag Binge On heeft zich aangemeld Red Bull TV, Discovery Go, Fox Business, Baeble Muziek, Esne TV, FilmOn.TV en KlowdTV aan de service. Met name ontbreekt zijn Snapchat en Facebook.

Voor Legere, draait het allemaal om de keuze en hij zegt Binge On geeft het aan klanten. Hij zei in januari

In een persbericht op donderdag, T-Mobile, mits de volgende gegevens punten op Binge On

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Klanten kijken tweemaal zoveel uren per dag, in een langere en meer frequente bezoeker sessies, dan voor de lancering van de gratis streaming diensten op in aanmerking komende plannen met beperkte high-speed data;. Meer dan 57 miljoen GB (57 petabytes) zijn gestreamd zonder te verbranden up high-speed data van klanten. Dat is hetzelfde als het kijken naar Adele’s 15 minuten Carpool Karaoke met James Corden meer dan 460 miljoen keer;. Een video provider heeft gezien het aantal actieve kijkers spike 90% en kijk-tijd bijna het drievoudige van de klanten met een beperkte high-speed data.

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone