Steam ramps up beveiliging: 77,000 accounts per maand gekaapt

Valve heeft toegegeven tot 77.000 gamer accounts per maand op Steam worden gekaapt en de plannen voor het uitschakelen van ongebreideld punt diefstal met nieuwe veiligheidsmaatregelen.

De diefstal en verkoop van virtuele items zijn niet nieuw, met de meest zeldzame items soms het ophalen van duizenden dollars.

Voor sommigen is het kapen rekeningen en de diefstal van virtuele items is een echte business, omdat de traditionele geld kan worden gebruikt in ruil voor virtuele items.

Koppel dit met een slechte beveiliging praktijken en onschuldige gamers, en je hebt een criminele ecosysteem die moeilijk te vernietigen.

In een adviserende gepost woensdag Steam zei rekening diefstal heeft bestaan ​​op het platform sinds de oprichting van het bedrijf, maar met de toevoeging van Steam Trading, wordt het probleem uit de hand.

Steam Trading wordt gebruikt om in-game items, games en virtuele kaarten die zijn opgeslagen in uw Steam account te verhandelen. Helaas heeft deze relatief nieuwe functionaliteit van de diefstal en de overdracht van items veel gemakkelijker als je al een account wordt gekaapt gemaakt, wat leidt tot diefstal en items geknepen steeds de top klacht van gamers-account.

Met 77.000 rekeningen leeggehaald op deze manier elke maand, werd Steam zitten met een probleem. Items zou worden verhandeld, keer op keer, totdat uiteindelijk verkocht aan een onschuldige gebruiker in veel gevallen. Dit laat een onschuldige koper en een ongelukkige gebruiker die de oorspronkelijke eigenaar van het item was.

Echter, kon Steam niet zomaar overdragen het item terug, omdat dit niet eerlijk voor de onschuldige partijen zou zijn – en dus het item is gedupliceerd en één teruggestuurd naar de oorspronkelijke eigenaar in plaats daarvan.

Dit, op zijn beurt, creëerde een andere trade-off – de devaluatie van bepaalde items in het ecosysteem Steam als meer en meer exemplaren werden gemaakt.

We waren volledig bewust van de afweging, “zegt Steam.” Dupliceren de gestolen items devalueert alle andere gelijkwaardige items in de economie. Dit kan vrij minor voor gemeenschappelijke punten, maar voor zeldzame items dit had het potentieel om het aantal in het bestaan ​​aanzienlijk toenemen.

Het is niet langer het geval dat de lakse beveiliging van uw account, het uitdelen van uw wachtwoorden en te klikken op kwaadaardige links zijn de enige manieren om een ​​slachtoffer te worden. In plaats daarvan, stroom zegt dat er een “zeer effectief, georganiseerd netwerk in het bedrijfsleven van het stelen en verkopen van items”, wat betekent dat elke Steam-account is nu een doel.

Professionele spelers, Reddit donateurs en post handelaren zijn vaak het doelwit van de groep, die graag maanden een poging om de toegang tot bijzonder waardevolle rekeningen te krijgen door te brengen.

Steam zegt het bedrijf heeft gewerkt aan de verbetering van rekening beveiligingsfuncties om deze epidemie onder controle te krijgen. Achterpoortjes worden gesloten, self-vergrendeling is geïntroduceerd en stoom Guard Mobile is gelanceerd, waarmee gebruikers de kans om twee-factor authenticatie gebruiken om hun rekeningen te beschermen geeft.

Dubbele authenticatie is het gebruik van een secundaire inrichting, zoals een tablet of een smartphone, een betere bescherming online accounts. Zoals cyberaanval tarieven omhoog gaan, veel bedrijven – waaronder PayPal, eBay en Google – hebben 2FA maakte een optie. Steam deed debat verwijderen van de handel helemaal, maar nu het bedrijf heeft zijn eigen 2FA ras, gebruikers kunnen de inhoud van een handel op hun apparaat te zien en bevestig het daar – het strippen van het vermogen van hackers om snel duidelijk uit een account en wegkomen met de winst.

Dit is echter niet genoeg. De gaming-platform heeft ook bepaald dat 2FA moet worden ingeschakeld voor ten minste zeven dagen wanneer een handel plaatsvindt, en een bevestiging gestuurd goedkeuring van de handel voordat het item wordt geleverd. Zo niet, dan zullen de punten worden gehouden door de stoom voor drie dagen – tenzij u de vriend van de ontvanger bent geweest voor ten minste één jaar, wanneer deze vertraging wordt geschoren neer op een dag.

Steam zei

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Het probleem is de balans tussen functionaliteit en veiligheid. Je wilt niet aan consumenten die een eenvoudig te gebruiken dienst eisen uit te schakelen, maar op hetzelfde moment, een gebroken systeem waarmee ongebreidelde diefstal zou belanden zich uiteindelijk toch te vernietigen.

“We hebben ons best gedaan om de kosten zo klein mogelijk, voor zo weinig mensen mogelijk te maken, terwijl de effectiviteit ervan te behouden”, zegt Steam.

Zoals altijd, zullen we doorgaan met de besprekingen van de gemeenschap gedurende de Steam forums en het web te lezen in het algemeen, en we kijken uit naar het horen van je gedachten.

Lees verder: Top picks

Port Fail VPN lek bloot je echte IP-adres; Dealers hit Volkswagen met een class action rechtszaken meer dan de uitstoot schandaal; Bug premies:? Welke bedrijven bieden onderzoekers contanten; Uw bedrijf heeft een data-inbreuk geleden. Wat nu,? 10 dingen die u niet wist over de Dark Web

Veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om te werken? nu om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen