SAP, Google uit te breiden samenwerking partnerschap, oog enterprise mashups

SAP en Google zei woensdag dat ze expanderen een partnerschap om grote datasets te nemen en te integreren in Google Maps, Earth, Google Documenten en andere producten. Het nieuws komt na SAP meldde een solide tweede kwartaal en verhoogde zijn vooruitzichten voor de rest van het jaar. Ook: Jim Snabe, co-CEO van SAP legt huidige business drivers

Voor SAP, dat in het duwen haar analytics software, kan de Google partnerschap helpen visualiseren big data beter door streaming informatie in Google Maps.

Gallery: SAP, Google zet bedrijf op de kaart

De twee bedrijven werken al samen op SAP StreamWork en diverse integratiepunten met Google Apps.

Een van de belangrijkste thema voor de samenwerking is zogenaamde location-based intelligentie, die draait om het brengen van enterprise data geospatiale instrumenten, uitzicht op de straat niveau en de lokale trends. Het doel is om de consument en de zakelijke gereedschappen versmelten.

SAP zei dat enterprise gereedschappen uit de samenwerking met Google verkrijgbaar met nieuwe releases, variërend van SAP BusinessObjects om mobiele apps zullen zijn.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer