Salesforce.com onaangedaan door Microsoft CRM

Salesforce.com heeft gereageerd op Microsoft Dynamics CRM 2011 Online lanceren, te bellen naar het bedrijf de laatste het aanbieden van een “momentopname van de geschiedenis”.

online gehoste Microsoft CRM-systeem staat voor de software-gigant’s eerste inval in het verstrekken van CRM via een eigen cloud, is uitgegroeid tot iets Salesforce.com gedaan voor een decennium.

In een poging om klanten van Microsoft heeft tot $ 249 in product krediet per gebruiker aangeboden voor klanten van Oracle en Salesforce.com te schakelen naar Dynamics Online te trekken.

Echter, Salesforce.com heeft mondeling haalde zijn schouders op over het aanbod.

“Microsoft baseert nog steeds zijn CRM op desktops, bedrijfseigen systemen en Outlook Dat is een momentopname van de geschiedenis -. Geen sociaal-app voor de huidige mobiele, open wereld,” aldus het bedrijf in een verklaring.

Microsoft’s aanbod is niet haak-free in ieder geval, met slechts bedrijven tussen de 15 en 250 gebruikers in aanmerking komen. Degenen die het in beslag nemen zal ook worden opgesloten in een tweejarige licentieovereenkomst.

Microsoft zou niet de eerste Salesforce.com tegenstander monetaire verlokkingen te gebruiken om klanten te lokken naar zijn vouw. In 2008, NetSuite bood haar productaanbod voor de helft van het bedrag Salesforce.com klanten moesten betalen op het moment. In 2009 breidde het aanbod als gevolg van sterke interesse.

In aanvulling op de monetaire stimulans, zal Microsoft gebruik maken van lokale partners en softwareleveranciers om de dienstverlening aan Australische klanten te verkopen.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties