Salesforce.com gaan na ‘verpakt’ apps

Salesforce.com is ervoor te zorgen dat zijn platform aanbod overeenkomen hoe klanten gaat zijn multitasking technologie en AppExchange-applicaties op maat toe te passen. Vandaag heeft het bedrijf een nieuwe Unlimited Edition maandelijks abonnement, dat alle functies van de Enterprise Edition bevat en verhoogt de opslagcapaciteit per gebruiker door zes keer (120 MB) toegevoegd, maakt het mogelijk tot 2000 aangepaste objecten per klant (huidige limiet is 200; a typische AppExchange applicatie heeft 3 tot 10 aangepaste objecten), ondersteunt een onbeperkt aantal toepassingen (huidige limiet, 10) en gooit in de Salesforce Sandbox (een pre-productie testbed), 24×7 premium support (menselijk contact).

Salesforce.com CEO Marc Benioff standplaatsen de nieuwe editie als het geven van de klanten van de “mogelijkheid om hun gehele onderneming op The Business Web uit te voeren.” Een nauwkeuriger karakterisering zou deel uitmaken van een onderneming op het platform van Salesforce.com’s worden uitgevoerd. De meest populaire AppExchange applicaties Project en Issue Management Expense Tracker, Services Project Manager, Skype Tab Opportunity Conference Call en vakantie aanvragen. Geen on-demand enterprise-class packaged applications – supply chain management, compliance, financiën, etc .– die deel uitmaken van de Salesforce.com of AppExchange melkweg, anders dan door webservice integratie.

George Hu, senior vice president van applicaties bij Salesforce.com, vertelde me dat Unlimited Edition is een stap op het pad waarin de onderneming is verbreding van het platform dan de CRM-database kern. “Na verloop van tijd zullen we de aard van de aanvragen verschuiving te zien en we zullen meer van het verpakte toepassingen aan te vallen”, zei Hu. “We evolueren van data naar de inhoud, proces en transactie-beheer waardoor klanten de ruwe instrumenten om dieper te gaan.”

Hu zou niet zeggen wanneer die ruwe hulpmiddelen beschikbaar zou worden. Maar er is geen twijfel over bestaan ​​dat Salesforce.com motoren voor content management, business process management en transactie-gebaseerde applicaties zal ontwikkelen, en in combinatie met de software-ecosysteem build ‘verpakt’ applicaties om haar visie op de vraag overal te bevorderen. Microsoft, Oracle, SAP en anderen het genereren van miljarden aan inkomsten uit enterprise software zijn niet trillen in hun laarzen. Salesforce.com heeft veel techniek vooruit, en moet de betrouwbaarheid van de hosting datacenters te verhogen.

Unlimited Edition is geprijsd op $ 195 per maand per gebruiker, vergeleken met $ 125 per gebruiker voor de Enterprise Edition. Hu zei dat de prijs is veel minder dan in dezelfde functie via a la carte prijzen, die hij naar schatting zou in totaal $ 265 (Enterprise: $ 125, Sandbox: $ 25, premium support: $ 40, de opslag: $ 25, oneindig veel sollicitaties capaciteit: $ 50). Denk je dat het a la carte prijsstelling wordt opgeblazen.

Salesforce voegt branchespecifieke Wave analytics app

Salesforce tips zijn AI masterplan, previews Einstein

Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding

Salesforce kopen BeyondCore: De toekomst van geavanceerde analyses is in context

Cloud; Salesforce voegt branchespecifieke Wave analytics app; Kunstmatige Intelligentie; Salesforce tips zijn AI masterplan, previews Einstein, Cloud, Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding; Big Data Analytics; Salesforce koopt BeyondCore: De toekomst van geavanceerde analyses is in context