? Nu is het Google’s driverless bestelwagens: Patent toont koeriersdiensten begrip

zelfstandige koeriers Google zal multiple-PIN beveiligde compartimenten.

Naast de uitbreiding van het proces autonoom voertuig, heeft Google druk bezig te onderzoeken hoe de technologie kan worden benut voor een last-mijl koeriersdienst geweest.

Google merkt in een onlangs uitgegeven patent dat de twee grootste Amerikaanse commerciële koeriersdiensten hebben meer dan 100.000 voertuigen tussen hen en dat elk voertuig vereist een chauffeur. Maar de aanhoudende groei in online winkelen is het creëren van een behoefte aan extra capaciteit en efficiëntie in de laatste mijl.

Het patent komt temidden van groeiende interesse in het vinden van nieuwe manieren om de dure laatste etappe van de reis te benaderen van de fabriek naar de klant.

Amazon heeft een reeks van nieuwe methoden, met inbegrip van de Prime Air drone bezorgservice voor lichtgewicht verpakkingen, evenals een smartphone app die zou laten klanten te leveren goederen met behulp van hun auto’s en zelfs een volwaardige internationale koeriersdienst werking onderzocht.

Google komt schoon aan het aantal ongevallen zijn driverless auto’s zijn in de afgelopen zes jaar.

Google’s ‘autonome delivery platform’ patent snijdt de bestuurder geheel, maar het is minder over autonome voertuigen dan hoe je een pakket veilig te leveren aan meerdere bestemmingen zonder de hulp van een mens de voltooiing van de hand-over taken, zoals onder rembours.

Opmerkelijk, aangezien het indienen van het octrooi in 2013, diensten, zoals Uber’s UberRush koeriersdienst heb deze vraag behandeld door de integratie met de handelaar betalingsproces.

In ieder geval zou zonder bestuurder vrachtwagen Google’s bestaan ​​uit meerdere compartimenten pakket dat goederen huis te leveren. Elk compartiment is beveiligd met een pincode pad terminal. Ontvangers zou een SMS-bericht met daarin een code om de juiste compartiment te ontgrendelen ontvangen.

Bovendien kan de code alleen gebruikt wanneer het voertuig een bepaalde locatie heeft bereikt, zoals bepaald door positionering van het voertuig. Alternatief zou een bestemming dynamisch worden bepaald door de nabijheid van een mobiel apparaat met een NFC-chip.

Als menselijke koerier systeem Uber’s, zou Google-bot koelwagens ook een tekst naar de ontvanger te waarschuwen voor dreigende komst van het pakket te sturen.

Het octrooi heeft vaag verwijzen naar wat Google tot op zijn driverless auto’s is geweest, en merkt op dat het voertuig “kan kunstmatige intelligentie, sensoren en locatie / positionering technologie te gebruiken om zichzelf te rijden zonder de actieve tussenkomst van een menselijke operator”.

Als gevolg van de leeftijd van het depot, maar merkt ook op dat “sommige autonome wegvoertuigen van meer dan 300.000 mijl van het testen over een breed scala van het verkeer hebben afgerond zonder een enkel ongeval onder autonome werking”.

Google’s driverless auto’s: Nu is het opstart draadloos opladen testen; Na veel zon, Google’s self-drive auto naar de regen-test te krijgen, Self-rijden auto’s te nemen een stap voorwaarts met Google verslag; Google beweegt zich in de richting van zelfrijdende auto’s te verkopen

Google’s vloot van driverless voertuigen vanaf januari een totaal van 1,4 miljoen mijl in autonome modus ingelogd sinds 2009.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

Google’s zonder bestuurder auto’s

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent