? IBM’s SoftLayer toegevoegd als eBay Enterprise hosting partner

Magento unit eBay Enterprise heeft IBM’s SoftLayer als hosting partner toegevoegd.

Magento biedt e-commerce software om de verkoop te stimuleren, om te zetten leads en Garner verkeer. eBay zei onlangs dat het verkennen van mogelijkheden voor zijn enterprise-eenheid, die vervulling en technologie voorziet in andere retailers.

Voor IBM, wordt toegevoegd als een hosting partner maakt deel uit van zijn cloud grondoorlog, die draait om het winnen van deals in diverse industrieën. In Magento hosting netwerk, zal IBM’s SoftLayer uit te steken als een grote speler. Er zijn 13 hosting partners vandaag met Rackspace de grootste.

Magento werkt met meer dan 240.000 retailers wereldwijd.

IBM is wedden zwaar op SoftLayer te behalen als andere eenheden zoals hardware strijd. Het bedrijf is aanpassing carrosserie en de herstructurering te richten op nieuwe markten zoals analytics, e-commerce, mobiele en cloud.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie