De week in SmartPlanet video

Zero Motorcycles, next-generation luchthaven checkpoints en een eco-vriendelijke waterkoker leiden de week in Smart Planet video.

Hier is een blik

Heavy Metal Thunder? Misschien niet. Maar schoon en ‘groene’ zeker. Zero Motorcycles, een start-up in Scotts Valley, Calif., Stuurt motorfiets-technologie in een andere richting door te gaan all-elektrisch. motorfietsen van het bedrijf draaien op 50-pound, lithium-ion batterijen, gemiddeld 45-55 mijl op een lading. SmartPlanet bezoekt het bedrijf de productie-activiteiten om te zien wat er in haar fietsen.

De International Air Transport Association onlangs onthulde dit prototype tijdens haar jaarlijkse algemene vergadering in Singapore. Na aankomst op de luchthaven, zou de passagiers een van de drie rijstroken beveiliging in te voeren en te controleren op basis van risico’s. Vooruitgang in de screening technologie kan de noodzaak voor de passagiers om kleren te verwijderen of uit te pakken hun bezittingen te elimineren.

Uw middag binnenkwam was nog nooit zo groen geweest. Wanneer u op te zetten de ketel, hoeveel water overblijft, alleen worden later gooide? Nou, pak je koekjes en luister. Theeminnaar en SmartPlanet correspondent laat ons zien hoe de ECO Kettle helpt maakte een einde aan het afval.

TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling

VPN verbieden ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zal ondergronds rijden gebruikers

Zelf rijden taxi’s naar gratis ritten in Singapore bieden

Singapore opent lab voor FinTech experimenten

Telco’s, TPG geldt om deel te nemen in Singapore mobiel spectrum veiling, veiligheid, VPN verbod ter bescherming van het auteursrecht discriminerend zijn, zullen de gebruikers ondergronds rijden; Innovatie; Self-rijden taxi’s naar gratis ritten aanbieden in Singapore; Banking; Singapore opent lab voor FinTech experimenten