Waarom heeft Microsoft Surface RT leveren voor Pro (en andere vervelende vragen beantwoord)

Op 6 februari, de Microsoft Surface team nam om Reddit naar zijn tweede AMA (Ask Me Anything) vraag en antwoord sessie over de Surface Pro doen.

Persoonlijk gebruik ik 125% scaling .. en als dat beter is voor wat ik gebruik Surface Pro for … Bekijk meer dingen op het scherm .. en de grootte van de tekst past bij mij prima;. Vervolgens heb ik ervoor zorgen dat mijn tweede scherm is ingesteld op Uitgebreide modus;. dan passen ik mijn Office apps met behulp van de ingebouwde zoomknop (rechtsonder van het kantoor apps) om de gewenste tekst in te stellen. In Windows 8 kan de Desktop worden geworpen op de tweede monitor en al uw kantoor apps werken … nice;. Voor Outlook als ik op mijn tweede monitor ik Outlook te schakelen naar de muismodus;. Ook in Outlook kunt u uw zoominstelling veranderen in een nieuw bericht (opstellen venster onder zoom) .. en het zal ook blijven bestaan ​​(dat is leuk) .; in IE desktop .. hetzelfde .. de zoom blijft op het bureaublad .. en ik gebruik IE 10 bureaublad in desktop mode. . en het touch-versie van IE10 op mijn moderne scherm Surface;. U kunt ook de breedte van de cursor veranderen onder Toegankelijkheid.

Deelnemers aan het gesprek gevraagd over alles, van de reden waarom Microsoft maakte de ARM-gebaseerde Surface RT beschikbaar maanden voor de Intel-gebaseerde Surface Pro, waarom de Surface Pro’s niet uiteindelijk met behulp van een lagere-power Intel ivybridge chip. Verschillende leden van de ploeg Surface antwoord gegeven op een aantal vragen.

De Softies vertelde deelnemers Microsoft werkt aan een oplossing voor Windows 8 te helpen met display-resolutie van problemen rond de Desktop dat sommige reviewers, waaronder Windows SuperSite Paul Thurrott, genoemd. En ze liet doorschemeren over de mogelijkheid van een toetsenbord met extra batterij ingebouwd. Ze zei ook dat Microsoft de Surface Pro verkrijgbaar in de detailhandel buiten alleen de Verenigde Staten en Canada zou maken “in de komende maanden.”

Ik haalde een paar van wat ik als de meest openhartige en interessante bits van de sessie en geparafraseerd de vragen. De volledige AMA met de Surface team is hier.

V: Waarom was er een 3 maanden kloof tussen de Surface RT en Surface Pro, vooral gezien het feit dat de Surface Pro, maakt gebruik van de hoger-power Intel Ivybridge Core i5, en niet de volgende generatie Haswell processor?

A: “Dit is eenvoudig We begonnen de Pro 3 maanden nadat we begonnen Surface RT 🙂 Dat is precies wanneer we het team om te gaan en breng dit product tot leven bemand.”

V: Waarom kon Microsoft hebben iets beter levensduur van de batterij uit de Surface Pro, die wordt steeds over te worden gedaan, de helft van de levensduur van de batterij (rond 04:56 uur) van de Surface RT ;?

A: “Dit product is geoptimaliseerd op alle mogelijke manieren om te profiteren van de volledige derde generatie Core i5 het loopt te nemen, maar de beste levensduur van de batterij Als je het vergelijkt met een MacBook Air te zeggen, zul je snel zien dat pond voor pond in de batterij. size vs levensduur van de batterij, zult u optimalisaties die Surface beste zet in zijn klasse. dat gezegd hebbende we kozen een kleinere batterij om zeker te zijn dat we in staat waren om u dezelfde prestaties te leveren en te dun blijven vinden. Dit hield het gewicht onder 2 pond, en toch hield het dun genoeg om te profiteren van onze grote Windows werk te nemen voor inkten en geven u een geweldige ervaring inkten (zoals drukgevoelige inkten, het vermogen om kanji doen, grote schetsen). ”

Q: Surface Pro heeft een hoge resolutie voor een 10,6-inch scherm, maar het moet worden geschaald naar 150% bruikbaar op het bureaublad te zijn. Windows 8 laat geen onafhankelijke schalen tussen de Surface Pro en een externe monitor bij het gebruik van een uitgebreide weergave optie. Microsoft zal dit oplossen in Windows 8?

A: “Het Windows-team is agressief bezig met deze functie om dit op te lossen voor alle hoge resolutie Windows-apparaten We hebben een datum die nog moet delen niet hebben, dus sorry Maar in de tussentijd zijn hier een aantal dingen die ik doen om mijn externe maximaliseren.. monitoren ervaring.

Ook … geen must, maar als je een hoge resolutie externe monitor gebruiken het ook een grote hulp.

V: Waarom heeft Microsoft bieden gewoon een USB flash drive de disk recovery beeld op het in de Surface Pro doos met aan; vrij te meer schijfruimte in het product ;?

A:. “We zouden dit hebben gedaan, maar dan is er een kans dat het verloren zou gaan zou zijn Wij geven u de mogelijkheid om te maken als u kiest en vrij te maken van de ruimte …..

Er ha (ve) ook al vragen over de reden waarom met inbegrip van het herstel afbeelding standaard. Idealiter, zult u nooit het imago van uw herstel nodig hebben, maar dit is een keuze die we er de voorkeur van de klant te maken ten opzichte van het hebben van het herstel van de klant hoeft niet te realiseren dat ze nodig zijn om een ​​zelf te creëren.

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

V: Heeft Microsoft heeft geen plannen voor een externe batterij of voor een dikkere keyboard cover die een extra batterij?

A: “Dat zou vereisen uitbreiding van het ontwerp van het accessoire ruggengraat naar een manier om hogere stroom over te dragen tussen de perifere en de belangrijkste batterij bevatten Wat we gedaan hebben ….”

Q: Wat zijn de nieuwe aansluitingen op de onderkant van de Surface Pro voor?

A: “Wow – Ik ben opgepompt je gevangen die – we niet hebben aangekondigd wat ze zijn voor, maar ze zijn geen toeval Bij de lancering hebben we gesproken over de” accessoire ruggengraat “en zinspeelde op toekomstige randapparatuur die kunnen klikken in en meer te doen. die connectors eruit kan meer stroom dan de pogo pennen te dragen, nietwaar?

Q: Op de Surface Pro, is de bootloader ontgrendeld dus ik andere besturingssystemen kan laden?

A: “Net als andere Windows 8 machines, jij hebt toegang tot BIOS-instellingen en schakel veilige boot, zodat u andere besturingssystemen te laden.”

De; Surface Pro gaat over de verkoop met ingang van 9 februari Microsoft voorzag een aantal Microsoft Stores en Best Buy winkels met display Surface Pro’s als van 3 februari, zodat gebruikers in de buurt van de winkels een aantal hands-on kan krijgen tijd met hen. Microsoft heeft besloten tegen het nemen van Surface pre-orders, maar sommige winkels zijn het verstrekken van degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen met “reserveren kaarten” voor de apparaten.

Microsoft ook voorzien van een aantal recensies (en, niet-reviewers, “met inbegrip van mij, met Surface Pro’s, zodat we deze systemen zelf kunnen proberen.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld