Top Windows Mobile nieuws van de week: Nee Android brug, Xamarin gekocht, HP Elite X3

De mensen in Redmond upped de cross-platform apps inspanning met de aankoop van Xamarin. De overname krijgt MS de tools waarmee ontwikkelaars met behulp van Microsoft C # build apps voor Windows, iOS, Android, en de Mac te helpen.

HP’s smartphone maakt gebruik van het Continuum van Windows 10 om te zetten in een desktop en laptop. Dit wordt bereikt met behulp van een dok op het bureau, en HP is van plan om een ​​speciale laptop die de telefoon gebruikt voor de CPU vrij te geven.

Bron: Brighthand

Microsoft niet langer van plan om een ​​brug vrij te geven aan Android-apps overgezet naar Windows 10. Get It blijft tools waarmee iOS krijgen te bieden en Win32 apps op Windows 10. Dit volgt op de overname van Xamarin die al heeft hulpmiddelen om ontwikkelaars te helpen bij de Android-poort inspanning.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op water weerstand, vijf kleuren

Microsoft koopt Xamarin

HP Elite X3 is business telefoon met een laptop aandrijft

Microsoft doodt brug naar Android