Tim Cook’s e-mail aan medewerkers Jobs passerende

Hier is de e-mail dat Apple CEO Tim Cook gestuurd naar medewerkers op woord van Steve Jobs het voorbijgaan.

Team

Ik heb een aantal zeer droevige nieuws te delen met u allen. Steve overleed eerder vandaag.

Apple heeft een visionair en creatief genie verloren, en de wereld heeft een verbazingwekkend mens verloren. Degenen onder ons die het geluk genoeg om te weten en te werken met Steve zijn geweest hebben een dierbare vriend en een inspirerende mentor verloren. Steve laat een bedrijf dat alleen hij kon hebben gebouwd, en zijn geest zal voor altijd het fundament van Apple zijn.

We zijn van plan een viering van het buitengewone leven van Steve’s voor Apple-medewerkers die plaats binnenkort zal plaatsvinden. Als u graag om uw gedachten, herinneringen en condoleances delen in de tussentijd kun je gewoon een e-mail rememberingsteve@apple.com.

Geen woorden kunnen uitdrukken adequaat ons verdriet bij de dood van Steve’s of onze dankbaarheid voor de kans om te werken met hem. We zullen zijn nagedachtenis eren door onszelf te wijden aan de voortzetting van het werk dat hij zo van hield.

Tim

raad van bestuur van Apple zei

Steve’s genialiteit, passie en energie waren de bron van talloze innovaties die verrijken en al van ons leven te verbeteren. De wereld is oneindig veel beter, omdat van Steve.

Zijn grootste liefde was voor zijn vrouw, Laurene, en zijn familie. Onze harten gaan uit naar hen en aan allen die werden geraakt door zijn buitengewone gaven.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Apple geeft iWork functies voor samenwerking

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Apple geeft iWork functies voor samenwerking, samenwerking, Microsoft om rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen; mobiliteit; Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Microsoft rundvlees Skype’s team samenwerkingsmogelijkheden op Slack te nemen

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze