Slacker Radio brengt grote UI-update voor iOS, Android en BlackBerry 10

Kijkend naar mijn Galaxy Note II vanmorgen, merkte ik een update voor Slacker Radio, een van mijn favoriete streaming muziekdiensten. Deze belangrijke update levert aan verschillende platformen een volledig nieuw en fris – en veel te laat – UI.

Slacker Radio ook biedt nu een client voor BlackBerry 10, dat ik kijk ernaar uit om te proberen op de Z10.

Ik geniet van het streamen van muziek en de ontdekking dat deze klanten. Eén van am favoriete diensten Slacker Radio en na het bekijken van mijn Galaxy Note II vanmorgen zag ik een update. Het blijkt dat deze update is een grote update voor de verschillende platforms die een compleet nieuwe en frisse UI, die veel te laat naar mijn mening was brengt. Ik was ook erg blij om te zien dat ze hebben nu een client voor BlackBerry 10 beschikbaar zijn en kijken ernaar uit om het uit te proberen op de Z10.

U kunt nu de nieuwe versie van Slacker te installeren op uw Android, iOS, of BlackBerry 10 apparaat. Ik controleerde op mijn Nokia Lumia 920 en heb een bijgewerkte client voor Windows Phone niet zien, maar de mijne toont ook alleen een AT & T-gesponsorde versie van Slacker Radio aangezien dit een AT & T exclusief toestel, zodat ook zij hebben bijgewerkt de Windows Phone-versie. Slacker Radio is ook beschikbaar op andere platforms en apparaten, zoals Sonos, Nokia, en voertuigsystemen.

Zoals je kunt zien in de winkel links hierboven en in de paar screenshots ik hier opgenomen, is de gebruikersinterface verbeterd ten opzichte van de vorige UI. Eigenlijk is dit UI heeft een Windows Phone Metro gevoel, dat kan de reden zijn waarom de Windows Phone-versie niet is bijgewerkt. Het is nu veel gemakkelijker om te springen in de app en naar uw kanalen dan was het met de vorige versie, dat was erg lijst gebaseerd.

Slacker Radio heeft drie abonnement modellen. Er is een ad-based gratis versie die geen ondersteuning biedt offline station caching en beperkt je liedje overgeslagen. De $ 3,99 / maand Slacker Radio Plus verwijdert advertenties, geeft u onbeperkte lied overgeslagen, kunt u stations downloaden naar uw mobiele telefoon, en nog veel meer. De $ 9,99 / maand Slacker Radio Premium-service geeft u alles, met inbegrip van het spelen van specifieke nummers en albums on demand, het spelen van één kunstenaar stations, en ondersteuning voor afspeellijsten maken en downloaden naar mobiel. Vroeger was ik een Premium abonnee te zijn en met deze nieuwe versie op al mijn favoriete platforms Ik ben van plan om weer aan te sluiten.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië