Plantronics CS70N Beoordeling

Plantronics zijn waarschijnlijk een van de namen die u denken bij het zoeken naar audio-headsets zijn. Ze zijn het bouwen van de dingen voor 45 jaar en trots te bevorderen het feit dat de eerste maanlanding maakten gebruik van hun producten.

In deze review kijken we naar de Plantronics CS70N, een apparaat waarmee draadloze integratie met uw bestaande vaste telefoon.

Hoe we getest; De Plantronics CS70N werd aangesloten op een bestaande Zultys ZIP4x5 VoIP-telefoon in ons kantoor. Met een telefoonsysteem onze belangrijkste aandachtspunten zijn audio kwaliteit, ergonomie, gebruiksgemak en de bouw.

Wat is binnen; De Plantronics CS70N is vrij klein en weegt slechts 23 gram. De behuizing is voornamelijk rubber en kunststof – plastic voor gewichtsbesparing en rubber voor comfort tegen de huid van de gebruiker. Niet gebruikt om het dragen van een dergelijk apparaat regelmatig, ik vond het verrassend comfortabel. De steel toetreding tot het belangrijkste orgaan van de oortelefoon en microfoon arm buigt in verschillende maten oor huisvesten en heeft een roterende gewricht dat gebruik maakt op beide oren ook. Vervangbare ear inserts in zowel silicium en schuim worden geleverd in verschillende maten. Het systeem is eenvoudig in te stellen met de handmatige verstrekken van zeer duidelijke schema’s en schriftelijke instructies. De headset heeft ingebouwde activering en volumeregelaars, hoewel de volumeknoppen overdreven stijf.

Zilver en grijs basisstation heeft een aantal knoppen voor volume aanpassing compatibiliteit en een schakelaar gebruikt om de aanwezigheid van een optionele handset-lifter attachment geven. Het volume knoppen zijn verborgen achter en onder de basis-station, die is netjes, maar misschien lastig.

Zoals geleverd, is het noodzakelijk om de ontvanger op uw bestaande telefoon te heffen voordat u op de belknop op de headset om te bellen of gebeld worden. Om de overlast van deze dubbele werking te voorkomen, kunnen gebruikers een handset-lifter die wordt geactiveerd in reactie op de oproep knop op de headset aan te schaffen. Er zijn LED’s aan de macht, actief gesprek en headset laadstatus aan te geven. De laatste wordt slecht geplaatst als het enigszins verborgen door de headset.

Bovenal hebben wij spraakkwaliteit redelijk. De microfoon was misschien een beetje te gevoelig als we vonden we waren echo’s krijgen ze worden geconfronteerd met een muur op een afstand van ongeveer twee en een halve meter. Stemkwaliteit klonk goed aan het andere eind van een gesprek met behulp van een tweede Zultys ZIP 4×5 telefoon. Speech klonk een beetje blikkerig via de CS70N, maar dit is niet verwonderlijk in zo’n kleine luidspreker en is niet een ernstig probleem.

Volgens de fabrikant een bereik tot 100 meter. We vonden dat in een gebouw waar er vele obstakels het effectieve bereik daalde tot ongeveer 25 meter. Deze beperking is waarschijnlijk te wijten aan metallisch belemmeringen dan betonnen muren. De metalen coating op ons kantoor ramen stopte de signalen doden in hun sporen. Onnodig te zeggen, zelfs een bereik van 25 meter zou de meeste kantoren bewonderenswaardig dienen. Er kan weinig twijfel over de duidelijkheid van toespraak voorafgaand aan de 25 meter te markeren dat veel groter bereik in gebieden vrij van metalen barrières mogelijk zou zijn.

Verdict; Plotseling mijn bureautelefoon is geworden zowel draadloos en hands-free. Let wel dit gemak komt op een prijs – AU $ 579. Sommigen kunnen van hun stoel vallen wanneer gevraagd om deze veel betalen voor een bevestiging aan een bestaande telefoon, maar voor degenen die de hele dag aan de telefoon en lijden onder de gevolgen van deze de prijs zal onbeduidend lijken. Hands-free bediening met een standaard telefoon is niet over lange perioden wenselijk.

Ik vermoed dat veel mensen zullen geïrriteerd door de noodzaak om de bestaande telefoon mee te nemen uit de haak, evenals het activeren van de headset bij het beantwoorden of starten van een gesprek zijn, maar de optionele automatische handset-lifter zal dit probleem te verlichten.

Over het algemeen is dit een goed ontworpen unit. Het is succesvol te zijn op een aantal niveaus: aantrekkelijkheid, comfort, gemak-of-gebruik en natuurlijk effectieve audio-overdracht. Als je uren aan de telefoon die u zou er goed aan doen om een ​​van deze headsets te kopen. Het wordt geleverd met een jaar terug te keren naar reseller garantie en de Plantronics website biedt veelgestelde vragen en e-mail ondersteuning. Kopers kunnen ook steun van de fabrikant met een gratis telefoontje te zoeken.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop