Zo lang Surface Pro 4, ga ik met de iPad Pro

Begin vorige maand, heb ik besloten om te zien of 2-in-1 stijl producten de plaats van al zou kunnen nemen, of bijna allemaal, van mijn computer activiteiten.

Ik probeerde, Microsoft, ik echt geprobeerd.

Ik kocht zowel een basismodel Surface Pro 4 en de huidige Type Cover, uitsluitend te gebruiken voor het betere deel van drie weken. Voor mijn eigen werk doeleinden, het deed alles wat ik vroeg of het, zoals je zou verwachten. Maar aan het eind van de werkdag als het ging voor een meer casual ervaring, ik vond het zeer weinig voor wat ik graag doe.

Apple’s iPad evenement op 16 oktober zou een lange weg te gaan in de richting van de positionering van de tablet meer als een onderneming apparaat. Als Apple wil meer eenheid zendingen en het marktaandeel, is de onderneming van plan om de beste optie.

Dus ik zet de Surface Pro 4 weg als de iPad Pro kocht ik aankwam. Ik gebruik het ooit sindsdien, ruwweg de laatste twee weken. Ik kan nog steeds bijna al mijn werk gedaan met het – die weliswaar bevat wel een aantal tijdelijke oplossingen, zoals sneltoetsen omdat er geen muis of trackpad – en het is veel beter voor mij tijdens de non-werkzaamheden.

Als gevolg daarvan heb ik de 2-in-1 of hybride apparaat dat is die voldoet aan mijn behoeften meer van de tijd gevonden: Het is een iPad Pro. Mijn Surface Pro 4 is nog steeds binnen de aangifteperiode dus het zit in een doos op zijn weg terug naar Microsoft.

Natuurlijk, mijn behoeften zijn niet hetzelfde als die van jou, en vice versa. Ik zeg niet dat mensen laten hun pc’s en koop een iPad Pro recht deze tweede. Dat zou een onwetend, respectloos verklaring van mijn kant zijn. In plaats daarvan, ik ben het delen van mijn gedachten voor degenen die vergelijkbaar computereisen zou kunnen hebben als ik en vragen zich af of een iPad Pro kan voor hen werken.

Het meeste van wat ik doe in de loop van de dag wordt schrijven en ik heb gebruikt de iPad Pro om minstens 10.000 woorden te schrijven, omdat het aankwam.

Ik kan dat doen in een browser natuurlijk, dat is de reden waarom ik heb gekocht en gebruikt een aantal Google Chromebooks in de afgelopen jaren. Het lezen en onderzoeken naar artikelen online kan ook web-centric zijn. Het helpt dat ik net gevonden Sidefari: A $ 0,99 app die het mogelijk maakt u twee browservensters tegelijk te bekijken op een groot scherm van de iPad Pro’s.

Sterker nog, het grotere scherm van de iPad Pro is als het werken met twee iPads in een keer, op voorwaarde dat je het niet erg te werken tussen slechts één of twee apps op een gegeven moment.

Om eerlijk te zijn, ik ben eigenlijk in de browser minder dan ik vroeger was, want er zijn een aantal grote iOS-apps die helpen: Zoals ik heb opgemerkt in het verleden, ik schrijf mijn inhoud in een teksteditor genaamd spreekwoord en ik over het algemeen blader via sites en feeds met Newsify met mijn Feedly abonnement.

Fotobewerking voor berichten is eigenlijk een sterke pak voor iOS, gezien hoe vele prachtige foto’s te bewerken apps er gaande van de door Adobe aan een aantal externe ontwikkelaars.

Tijdens mijn downtime, al mijn “fun” content consumptie software, social networking apps, licht games en dergelijke zijn allemaal beschikbaar op de iPad Pro. Dat is het scenario waar de Surface Pro 4 ontbrak voor mij.

Microsoft

Toegegeven, de meeste mensen kopen een Surface Pro 4, omdat het draait Windows en ze kunnen in veel gevallen, meer werk te verzetten. Zelfs nadat hij een Microsoft MVP in Touch en tablet-pc’s voor een aantal jaren – en werken in Windows-centric ondernemingen voor een decennium en een half – Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik gewoon niet Windows langer nodig hebt komen. Apple’s iOS-platform – evenals Google’s Android-systeem – verder abstracts weg een groot deel van de innerlijke werking van een computer-apparaat en ik ben goed met dat. Dit geldt ook voor veel andere mainstream computergebruikers, dat is de reden waarom ik denk dat de toekomst van de computer is gebaseerd op mobiele platforms, niet legacy degenen.

Begrijp me niet verkeerd, Windows-pc’s hebben veel minder beperkingen en kan zo veel meer in het algemeen te doen. Het ding is: ik heb niet de “zo veel meer” stukjes nodig.

? Kunstobject of enterprise tablet; Apple gezichten productlevenscyclus raadsel; wat goed (en slecht) met de nieuwe iPad Air 2 en iPad mini 3; iPad Air 2, iPad mini 3: Waarom ik ben niet het kopen van één; Is Apple kidding ? iPads hoeven niet te grote iPhones zijn; deze website Review: Nog steeds de gouden standaard voor tablets

Als je dat doet, de iPad Pro – of een andere iPad, wat dat betreft – is niet voor u, tenzij je op zoek bent naar een metgezel apparaat. Ik zou zeer aanbevelen te kijken naar de Surface Pro 4, de nieuwe Dell XPS 12 of soortgelijke recente aanbiedingen van Lenovo, HP, en dergelijke. Je zult veel gelukkiger zijn.

De grootste schok? Microsoft is pinning premium prijskaartjes aan de nieuwe hardware.

Toen ik begon te kijken naar verschillende 2-in-1 opties, ik wilde echt om zich te concentreren op de “1” deel, wat betekent dat ik wil één enkel apparaat voor al mijn werken en spelen computeractiviteiten. Anders gezegd, ik was niet op zoek naar een andere metgezel apparaat. En dat is een deel van de moeilijk te verkopen van Apple voor de iPad Pro.

Afgezien van enterprise werknemers die niet van Apple tablets montage op de werkplek ziet, is de iPad Product geprijsd als een primaire apparaat, niet een metgezel tablet. Ik zie niet veel mensen – tenzij geld geen rol speelt – de besteding van $ 799, $ 949 of $ 1069 voor een iPad Pro vooral gebruiken op een part-time basis. Heck, zou ik niet te houden van de iPad Pro Ik kocht om het te gebruiken voor een handvol uren per dag. Gelukkig kan ik het de hele dag te gebruiken.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

Ik bedacht dat uit door daadwerkelijk het bijhouden van het aantal minuten breng ik op een wekelijkse basis, waar ik niet de iPad Pro kunnen gebruiken en moeten wenden tot een pc met Windows, Mac OS X of Linux. Het bleek een karige uur of zo per week. En ik gebruik mijn apparaten voor ongeveer 12 uur per dag, bijna elke dag. Een van out 84 uur, dan is de iPad Pro werkt voor mij.

Dat uur, door de manier, is voor het bewerken van de wekelijkse podcast MobileTechRoundup ik doen met mijn collega van de website, Matthew Miller. We hebben de show voor een decennium gedaan en ik heb altijd vertrouwd op de open-source Audacity software, die niet draaien op iOS. Echter, een onlangs gelanceerde iOS-app genaamd ferriet, vrij veel replica van de functionaliteit van Audacity, zodat het lijkt alsof zelfs deze beperking zal worden gegaan.

Zoals voor de iPad Pro in de onderneming, ik denk dat de jury is uit veel te vroeg om het af te schrijven.

Nog een van mijn collega’s de website, Jason Perlow, maakt een zaak voor de iPad Pro simpelweg te groot en onhandig voor execs te nemen en te gebruiken. Ik ben het eens en oneens tegelijk.

ed Bott

Voor de eerste drie of zo dagen van het gebruik van een iPad Pro, ik voelde alsof het was een enorme apparaat dat ik nooit zou wennen. Raad eens. Ik heb gebruikt om het en mijn oude iPad Air – gedoneerd aan mijn dochter – voelt klein en heeft me aan het denken: “Hoe heb ik ooit dit ding te gebruiken? ‘ toen ik hem ophalen nu.

Ik denk dat een deel van het probleem Jason is dat hij twee van de dikste en zwaarste iPad Pro gevallen beschikbaar om zijn tablet te beschermen koos. Ik ga meestal sans geval op mijn telefoons en tablets – ongeacht wie maakt ze – dus de Apple SmartKeyboard is het voor mij. Die optie, terwijl duur voor $ 169 zou ook verlichten een aantal van Jason’s pijnpunten bij gebruik van de iPad Pro. In plaats van stutten de tablet op een kussen als hij dat doet, kan de SmartKeyboard worden gebruikt als stand met ongeveer een hoek van 30 graden, of het kan het faillissement van de tablet voor de traditionele laptop gebruik.

En ik wil niet met hem eens dat het scherm van de iPad Pro is aanzienlijk groter dan die van de Surface Pro 4. Deze foto van de twee apparaten legt uit waarom: Ja, de Apple tablet is groter – het is dunner en lichter, ook – maar ik zou zeggen hoe nauwkeuriger verklaring is dat het iets groter, zo niet significant.

Uiteindelijk maakt het niet uit wat ofwel Jason of ik denk aan de iPad Pro en waar het zal worden gebruikt. Het is aan elk individu en enterprise koper om het apparaat dat het beste aansluit bij hun behoeften koos. Er is geen magisch, perfecte toestel dat iedereen past en bestaat zijn vaak gemaakt.

De laatste iPads

In plaats daarvan komt het neer op welke compromissen je wilt maken. Ik voelde dat ik was het maken van compromissen of ontbreekt apps voor bijna de helft van mijn wakkere uren, web apps en diensten zijn fatsoenlijke oplossingen voor ‘ontbrekende’ native apps, maar de iPad Pro werkt voor mij meer van de tijd, iOS beperkingen en al.

In plaats van het bereiken van de iPad Pro scherm tientallen keren raken per dag, ik ben het vinden van dat de dynamische sneltoetsen sterk compenseren geen muis of trackpad steun in iOS.

Ongeacht mijn eigen persoonlijke koopbeslissing, het echte ding om naar te kijken voor de toekomst is de manier waarop veel ontwikkelaars toe te voegen aan het groeiend aantal iOS-apps die kunnen worden gebruikt in de onderneming. Dat is wat er zal maken of breken Apple’s iPad Pro op het werk en ik denk dat Apple weet dat.

Wat het niet wist, was wat de mensen een originele iPad zou kunnen gebruiken voor back in 2010. Zelfs dan is het simpel te zeggen uit hardware met een paar native apps en vervolgens wachtte om te zien wat de ontwikkelaars zou brengen naar het apparaat. Ik vermoed dat veel dezelfde strategie aan de hand is met de iPad Pro: Nu dat Apple heeft zijn meest krachtige tablet op de markt, wat apps zal het een meer dwingende apparaat op het werk te maken?

Voor nu, de iPad Pro voor veel is gewoon een grote tablet. Als de apps komen, maar – en ik denk dat ze zal – iPad Pro zal in plaats daarvan een groot ding voor tabletten geworden, zowel voor de personal computing en voor de onderneming van de toekomst.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten