Ziek van Tweetdeck? HootSuite kondigt Hootlet-update

HootSuite, heeft de Vancouver gebaseerde sociale media management systeem een ​​belangrijke update voor zijn Hootlet product aangekondigd. De update heeft een aantal nieuwe functies, die tot doel heeft om de sociale media-ervaring voor de gebruikers te vereenvoudigen.

Hootlet is een Chrome-extensie die sociaal recht brengt in de Chrome-browser. Het heeft een aantal echt coole functies voor degenen onder ons verslaafd aan verschillende social networking platformen.

Als u interessante inhoud op uw favoriete website ontdek je zou willen delen met je netwerken.

Als u niet beschikt over een embedded “share” hebben knop die u nodig hebt om te kopiëren, plakken en stel uw inhoud in een apart venster om het te delen op Facebook, Twitter of ergens anders.

De complexiteit van dit proces voorkomt vaak gebruikers van het delen van bepaalde content met hun vrienden helemaal.

Hootlet belooft dat u alleen moet één extensie uit te voeren “alle onderzoeken, delen en het plaatsen van je doen, terwijl in uw browser ‘.

U kunt Instagram, Flickr, Pinterest, foto’s en YouTube-video’s te delen via je sociale netwerken en accounts.

Hootlet wordt geïntegreerd in uw browser, zodat u de inhoud van overal over meerdere sociale netwerken kunnen delen. U kunt uw bericht handmatig plannen om uit te gaan op specifieke tijden van de dag.

Je mag geen reacties op berichten of retweet vanuit de browser. U kunt ook opnieuw aandeel fragmenten van webpagina’s of uitgezonden een opname die u hebt gevonden.

Het heeft een auto-scheduler functie, die nodig is “uit het giswerk ‘en laat u berichten te publiceren in het” best mogelijke tijd voor engagement “.

Ook kunt u aan de sociale context toe te voegen aan uw Google-zoekopdrachten. Zo kunt u tweets zien op basis van trefwoord, locatie of bedrijfsvermelding. U kunt zien welke tweets worden verzonden vanaf uw omgeving en uitzicht op geo-locatie social media bericht zoekopdrachten op Yelp en Google maps.

Voor degenen onder ons die houden onze browsers – en onze social media kanalen de hele dag open – Hootlet zou kunnen blijken erg handig in het stroomlijnen van onze maatschappelijke curation te zijn.

Het is zeker de moeite waard te downloaden voor een proefrit.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport