Webroot lanceert ivd toolkit te beschermen connected home apparaten

Symantec, Webroot is een set van tools ontworpen om ivd apparaten te beschermen tegen online bedreigingen gelanceerd.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Het Internet of Things (IoT) en apparaten in het netwerk zijn onder andere slimme thermostaten, self-rijden auto’s, home security systeem en home verlichting, onder anderen. Veel van de ivd-apparaten op de markt kan worden gecontroleerd door middel van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets die elektronica makers heeft geduwd tot nieuwe hoogten en toegestaan ​​voor meer innovatieve producten – maar het moment dat u een apparaat aansluit op het web, je smeden een gateway potentiële cyberaanvallen optreden.

Kondigde op dinsdag, is de bewakingsfirma’s ivd Veiligheid Toolkit gericht op ivd leveranciers en integrators zowel de consumenten- en industriële gebieden in die wensen om hun producten beter te beveiligen in de huidige cybersecurity ruimte.

Volgens Webroot, de toolkit biedt real-time, cloud-gebaseerde bedreigingen te beschermen “de volgende generatie van kritische systemen tegen de moderne malware, zero-day exploits en andere externe bedreigingen en interne kwetsbaarheden.”

De Webroot ivd Veiligheid Toolkit bevat

In aanvulling op de lancering van de toolkit heeft John Sirianni is aangesteld als de vice-president van het ivd Strategic Partnerships bij Webroot. De executive heeft opgebouwd meer dan 30 jaar ervaring in de technologie en innovatie centra, en heeft eerder gewerkt voor bedrijven met inbegrip van Carrier IQ, Wind River en Xerox.

Sirianni commentaar

Vorige week, onderzoekers deelnemen aan een ivd dorp hackathon ontdekte een aantal gebreken in de Samsung slimme koelkast reeks, die kan leiden aanvallers uit te voeren man-in-the-middle (MITM) aanvallen met relatief gemak – zodat gebruikers kwetsbaar voor diefstal van gegevens en communicatiesurveillance.

Lees verder: Top picks

in foto’s

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Device gemachtigden: Hoge prestaties, laag-aangedreven software die nieuwe en gewijzigde bestanden of afwijkende voorwaarden, die de aanwezigheid van kwaadaardige code of aanvallen kunnen impliceren detecteert. Deze gegevens worden verzameld en toegevoegd aan de Webroot BrightCloud Threat Intelligence Cloud Platform repository; Threat Intelligence Services:. Verkrijgbaar via een enkele API of developer kit, kan de BrightCloud Threat Intelligence Services nu worden geïntegreerd in ivd gateways en platformen om kwaadaardige inkomende aanvallen te blokkeren real-time; Secure Web Gateway. Deze cloud-gebaseerde dienst inspecteert en filtert alle inkomende en uitgaande verkeer tussen apparaten en hun besturing via het internet, met de algemene doelstelling van het blokkeren van malware voordat het endpoint apparaten bereikt.

Hoe toegang krijgen tot Wi-Fi anoniem uit mijl afstand, Apple OS X zero-day lek handen over root-toegang, zonder het systeem wachtwoorden; Getting fysieke: A $ 10 apparaat om RFID sneltoetsen klonen op de weg, Amazon dromen van alleen-drones luchtruim; Strike de bron: RIAA targets BitTorrent-protocol om piraat inhoud te blokkeren; Drie tips om aangesloten auto’s te beschermen tegen hackers

Top 5 security practices in om veilig online: Vanaf de deskundigen; Cybersecurity leest die behoren bij elke boekenplank; Must-have iOS, Android productiviteit apps; Safari-browser-extensies die u nooit wist dat je nodig

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren