VMware levert solide Q3, rijdt software-defined datacenter

resultaten derde kwartaal van VMware’s waren beter dan verwacht, omdat de omzet steeg 14 procent ten opzichte van een jaar geleden.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Het bedrijf meldde derde kwartaal de winst van $ 261.000.000, of 60 dollarcent per aandeel, op een omzet van $ 1290000000, een stijging van 14 procent ten opzichte van een jaar geleden. Non-GAAP bedroeg de winst 84 dollarcent per aandeel.

Wall Street was op zoek naar niet-GAAP winst van 82 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 1288000000 in het derde kwartaal.

VMware, die het kwartaal afgesloten met contanten en equivalenten $ 5840000000, zei dat 2013 wordt afgespeeld zoals verwacht.

In een verklaring, VMware CFO Jonathan Chadwick zei: “We zien een sterke vraag van klanten naar nieuwe oplossingen, zoals de software-defined data center” en dat de vooruitzichten voor de rest van het jaar zijn sterk.

In het derde kwartaal van VMware diensten omzet was $ 725.000.000 aan licentie-inkomsten van $ 564.000.000. Software onderhoud goed is voor het grootste deel van VMware diensten verkopen.

Op een conference call met analisten, Chadwick zei dat het bedrijf is het projecteren van het vierde kwartaal een omzet van $ 1450000000 tot $ 1480000000. Wall Street verwachtte $ 1476000000. VMware verwachte non-GAAP operationele marge van 35 procent tot 36 procent in het vierde kwartaal. Chadwick toegevoegd

We verwachten een vrij vlakke jaar-op-jaar de prestaties in de Amerikaanse Federal. En, blijven om eventuele effecten van de Amerikaanse overheid shutdown te controleren. Ten tweede, gezien de typische seizoensgebonden kracht van Q4, verwachten wij zowel licentie uitgesteld en de totale uitgestelde omzet, maar op een lager opeenvolgende dollar waardestijging te bouwen ten opzichte van vorig jaar.

Voor 2014, VMware voegde eraan toe dat de omzet kan groeien met ongeveer 15 procent per jaar.

VMware CEO Pat Gelsinger zei; recente overname van Desktone, is een voorbeeld van waar het bedrijf gaat

We zijn enthousiast over de overname van Desktone, want zij zijn de marktleider in desktop as a service. Samen, VMware en Desktone zijn goed gepositioneerd om te helpen onze klanten snel te moderniseren en te bewegen hun desktop-infrastructuur naar de cloud.

Carl Eschenbach, VMware operationele chief, zei CXOs zijn ook steeds meer betrokken bij de aankoop cyclus.

Klanten zijn ook in het krijgen van het beheer van producten in meer delen van het bedrijf. Als een breder scala van beslissers geïnteresseerd zijn in de functionaliteit van VMware, waaronder CIO’s, CFO’s, VP van IT te financieren, VP van de werking, etcetera.

Per regio, 52,4 procent van de derde kwartaal de inkomsten van VMware was internationaal.

Virtualisatie, VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten, Cloud, volgende spel VMware’s: alle wolken Managing for ondernemingen; datacenters; Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te ondersteunen, Data Centers, Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

VMware vSphere versterkt, actualiseert Horizon, Workspace ONE producten

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

Nutanix koopt PernixData, Calm.io in een verhuizing naar de cloud ambities te versterken

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics