Verizon vraagt ​​FCC ontheffing om native Wi-Fi Calling diensten aan te bieden

Eerder deze maand, Verizon volgde AT & T, Sprint en T-Mobile door het aanbieden van Wi-Fi te bellen diensten, maar met een vangst: De gesprekken kunnen alleen uit de eigen Message + app van de vervoerder worden geplaatst.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Nu, Verizon is op zoek naar volledig inhalen haar collega’s door het vragen van een FCC-wavier die zou toelaten om inheemse bellen via zonder licentie spectrum te bieden. F ierceWireless merkte verzoek van Verizon’s als de vervoerder wil dezelfde afstand aan AT & T verleende begin oktober.

Hoewel over-the-top, of OTT, diensten zoals Skype en Facetime hebben aangeboden Wi-Fi Calls voor enige tijd, ze hebben niet alle van dezelfde FCC beperkingen en voorschriften toegepast op dragers worden geconfronteerd.

Dat is de reden waarom AT & T en Verizon traag om Wi-Fi bellen bieden hebben. Het netwerk providers zijn nodig ter ondersteuning van TTY diensten voor slechthorenden en TTY is niet helemaal compatibel met VoIP-diensten. De ontheffing verleent een voorwaardelijke invrijheidstelling voor dat vereiste, zodat de vervoerders een op IP gebaseerde oplossing kunnen implementeren.

Voor Verizon, dat is waarschijnlijk te komen in de vorm van RTT, of real-time tekst, meldt FierceWireless, die zegt dat AT & T’s ontheffing afloopt aan het einde van 2017. Verizon is op zoek naar de dezelfde voorwaarden, waardoor het veel tijd om RTT te brengen geeft markt.

Het is vermeldenswaard dat T-Mobile en Sprint gewoon hebben gekozen voor een dergelijke ontheffingen, die AT & T was enthousiast te wijzen op de FCC niet te vragen. En hoewel Verizon niet heeft geïmplementeerd Wi-Fi nog bellen, toen AT & T deed eerder deze week, aanvankelijke steun is alleen beschikbaar voor de iPhone 6, 6s, 6 Plus en 6s Plus handsets gemaakt.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld