Turnbull duwt overheid cloud, IT-diensten in de digitale economie beleid

Een coalitieregering zou kijken om meer Australische overheid diensten te verplaatsen naar de cloud, en zou de verantwoordelijkheid van de hand voor het terug naar een aantal van de grotere bureaus in ruil voor een betere rapportering, volgens een beleid vrijgegeven door Shadow Communications minister Malcolm Turnbull vandaag.

Turnbull zei dat de huidige Labour-regering is zo gevangen in “de zeer technische kwestie ‘van de verschillen tussen een fiber-to-the-node en een fiber-to-the-pand National Broadband Network (NBN) dat het is geweest verwaarlozen van de algemene kwestie van de digitale economie.

Hij zei dat de Coalitie steunt een groot deel van het; National Digital Economy-strategie; uitgebracht in juni, terwijl het beleid van de Arbeid heeft zich toegespitst op “rechtvaardigen Arbeid slecht beheerd, kostbaar, vertraagd NBN door framing het als een voorwaarde voor wereldwijde digitale grootheid”. Een coalitieregering zou dit document te wijzigen tijdens de eerste termijn in de regering, aldus Turnbull, met een toegenomen focus op de landen, gebieden en andere overheden samen te brengen over hoe ze allemaal kunnen verbeteren IT-diensten.

In het beleid (PDF) aankondiging van vandaag in Melbourne aan de York Butter Factory, Turnbull zei dat het verbeteren van de digitale overeenkomst tussen de overheid en het publiek heeft een passie van zijn “voor een zeer lange tijd”, en dat in het kader van de Coalitie, 2017 , zal de overheid te communiceren met het publiek online als de standaard “anders dan in bepaalde vrijstellingen”.

Een deel van dit zou de invoering van een digitaal hokje, zoals Turnbull eerder heeft gesuggereerd, die beschikbaar zijn voor alle burgers en bedrijven zouden worden gemaakt om de communicatie te ontvangen van de overheid. Dit, op zijn beurt, zou de overheid geld in het verminderen van de hoeveelheid post vereist. De nota stelde dat Australië Post Digital Mailbox ‘of een andere toepassing van bestemming “kan worden gebruikt voor deze dienst. De financiering van dit voorstel zou worden geleverd binnen de bestaande IT-middelen, volgens het beleid.

Naar aanleiding van een audit van de IT-uitgaven door de overheid in de afgelopen drie jaar, zou de Coalitie een blad te nemen uit boek Queensland Premier Campbell Newman’s, en oprichting van een online dashboard aan het publiek in de lus over de voortgang van grote IT-projecten.

Grote overheid IT-gebruikers, zoals het Ministerie van Defensie en het Department of Human Services zou autonomie en controle over hun IT-activiteiten te behouden, maar nodig zou hebben om de verantwoording en transparantie van hun grote projecten te verhogen en het aanbod van drie jaar investeringsplannen aan het Ministerie van Financiën en deregulering, met externe beoordelingen uitgevoerd naar de grote projecten om de zes maanden tot en met uitvoering.

Kleinere overheid zouden moeten gebruiken shared of cloud-diensten, waar “minimum efficiënte schaal horden niet worden gehaald”.

Er zou ook een proces van verplaatsing kritieke gegevens naar een beveiligde overheid cloud met behulp van geautomatiseerde tools vanaf 2014 zijn.

Nieuwe tools en technieken zijn nodig om te helpen agentschappen migreren essentiële diensten tegenover oudere infrastructuur, met een laag risico en lage kosten.

Turnbull zei vandaag dat zijn doel is om de federale overheid vanaf het zijn risico-avers te verplaatsen als het gaat om innovatie en cloud-investeringen.

“Het is van cruciaal belang voor het vak huggers uitdagen en bewegen, als we kunnen, diensten in de cloud,” zei hij.

Vorige week, minister assisteren op de digitale economie Kate Lundy, vertelde de website, dat een agressieve cloud-first-beleid, zoals de Coalitie heeft voorgesteld, zou niet zo effectief als de weloverwogen aanpak wolk door de regering goedgekeurd, waarin staat dat de agentschappen moet worden overwegen cloud-diensten, mits zij voldoen aan veiligheidseisen.

Ministerie van Buitenlandse Zaken en Handel CIO Tuan Dao, vertelde de website vorige week, dat hij niet te kopen in de “cloud hype”, en dat, hoewel veel van wat zijn afdeling heeft kan worden beschouwd als een private cloud overheid, zou hij niet overwegen te verhuizen niets van in de publieke cloud, waar de meeste waarde voor geld kan worden gehad.

Big data zou ook een belangrijk aandachtspunt voor de overheid te worden, met de Australische regering Information Management Office (Agimo) te overleggen met het bedrijfsleven over wat publieke datasets te data.gov.au kunnen worden toegevoegd, met de overheid om haar positie op de af te ronden Ontwerp van Big data-strategie tegen het einde van 2014.

Agimo zou ook minder van een besluitvormend orgaan voor de overheid IT, en het toezicht worden voor de aanschaf panelen, contracten, inkoop, gateway en project reviews en audits worden uitgevoerd door het ministerie van Financiën, gescheiden Agimo.

“Autoriteit voor een effectieve hele-of-government ICT-beslissingen en hervormingen uiteindelijk moet afkomstig zijn van de besluiten en prioriteiten van de premier en het kabinet,” de nota staten.

Agimo zou meer van een adviseur van het kabinet, en zou een change agent en ondersteuning instantie om een ​​nieuwe Australische regering ICT-adviesraad zijn. Deze raad zou worden gemaakt van IT-private leiders en experts sector om de regering te adviseren over verbetering van de productiviteit met behulp van IT, volgens de nota.

In de eerste termijn van de Arbeid, waren er een aantal grote IT voor de AU $ 6000000000 dat de overheid besteedt elk jaar op IT voorgestelde hervormingen. Chief onder hen was; Sir Peter Gershon’s review van de IT, waarvoor AU $ 1400000000 in kosten werden naar verwachting worden gemaakt over vijf jaar als gevolg van een toegenomen focus op shared services en een vermindering van het gebruik van de overheid aannemers.

beleidsdocument van de Coalitie stelt dat na 2010, Labor gestopt met aandacht voor de overheid IT, met de toenmalige-Gillard regering aankondigt tijdens de verkiezingscampagne in 2010, dat rond; AU $ 477.000.000 aan besparingen, al opgebouwde niet zouden worden teruggestuurd naar IT-afdelingen, zoals aanvankelijk beloofd, maar in plaats daarvan samengevoegd voor een breder gebruik overheid.

“Dit beschadigd de service-brede geloofwaardigheid van de hervormingsagenda,” het beleid Staten.

Splitsen Agimo nu tussen de strategie arm, onder CIO Glenn Archer, en inkoop, onder CTO John Sherdian, heeft ertoe geleid dat de verantwoording en compliance voor de hele-of-government doelstellingen is onduidelijk, de Coalitie staten in de nota.

Het resultaat is voortgezet duplicatie en versnippering van leveranciers, strategieën en prioriteiten.

Er zou ook een proces van ‘next-generation telepresence systemen “te zijn in 2014.

Volgens de nota, zou al het beleid aankondigingen worden gefinancierd via de bestaande financiering die is verstrekt over het naar voren schattingen.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze