SugarCRM koopt Contastic natuurlijke verwerking van taal in sales tools versterken

SugarCRM heeft Contastic, een Mountain View, Californië op basis van startup bekend om zijn natuurlijke taalverwerking technologie verworven. De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Contastic’s platform beveelt automatisch de beste content voor individuen om te sturen naar hun contacten.

In een sales scenario, de startup van predictive analytics-technologie zorgt voor een visuele weergave van de doelgroep contact en hun bestaande relatie met de verkoper. Het model kan worden gebruikt door verkoopteams om relaties op te bouwen en gesprekken met leads.

Cy Khormaee, CEO Contastic’s, heeft zich aangesloten bij SugarCRM als directeur van product management voor predictive analytics, werken aan Contastic de technologie te bouwen in Sugar.

Het was slechts ongeveer een jaar geleden precies wanneer SugarCRM gekocht Stitch, de makers van een applicatie ontworpen om te fungeren als een mobiele assistent voor verkopers. Stitch werkte door samenvoeging en zeven door cloud-gebaseerde documenten naar gepersonaliseerde aanbevelingen verkoop te bieden via analytisch inzicht.

Stitch is sindsdien gebakken in platform SurgarCRM’s en mobiele app.

SugarCRM is het maken van strategische investeringen in geavanceerde technologieën om Sugar een onmisbaar instrument dat helpt individuen klantgerichte meer succes te maken “, aldus Larry Augustin, CEO van SugarCRM.” SugarCRM zal Contastic’s NLP-technologie te gebruiken om gegevens te analyseren binnen het Sugar platform, zodat gebruikers kunnen gepersonaliseerde content automatisch verzenden.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip