SAP stelt in-memory computing-applicatie roadmap

SAP op woensdag schetste een routekaart voor de in-memory computing-applicaties.

De enterprise applicaties reus is warm geweest in-memory computing-als een manier om de snelheid van analytics, terwijl het uitsnijden van de databank als de tussenpersoon. In-memory computing-zet data in het RAM en vermijdt traditionele opslag. Zonder dat de opslag en database laag, kan de verwerking meer real time geworden.

Voor SAP, de in-memory push is de laatste aflevering van een bredere visie. SAP vrijgegeven haar eind vorig jaar High Performance Analytic Appliance (HANA).

Op een evenement in Boston, SAP lanceerde nieuwe toepassingen met in-memory technologie en vernieuwing om bestaande software “op een manier die voorheen niet mogelijk waren”, aldus een verklaring.

In het bijzonder, SAP is van plan om de uitrol van in-memory technologie in de volgende toepassingen van dit jaar

Andere toepassingen zoals BusinessOne reeds uitgevoerd in-memory technologie in de laboratoria.

We hebben een paar van de websiteters die SAP in-memory plannen. Zie dahowlett op Twitter.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Verkoop- en operationele planning zal een aanvraag ingediend om tether sales en marketing afdelingen om activiteiten en financiering zijn. Deze afdelingen in staat zou zijn om simulaties die zou voorkomen dat de verkoop van iets wat de supply chain mensen konden niet leveren veelbelovende te creëren;. Intelligent betaling broker is een financiële applicatie om financieringsmogelijkheden bieden voor facturen via real-time en historische gegevens. Slimme meter analytics zal toelaten nutsbedrijven om de vraag in real-time voorspellen;. bevordering van de handel management beter te analyseren acties voor consumentenproducten goederen bedrijven naar type klant,. Geldmiddelen en liquiditeitsbeheer zal beschikken over in-memory technologie als onderdeel van de SAP Business Suite.

SAP BusinessObjects 4.0 voegt in-memory-mogelijkheden, iPad en Android-ondersteuning; SAP: Zonder Mobile, er is geen Real-Time Enterprise; SAP HANA gaat in ramp up, Accenture partners op Business ByDesign

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro