SAP CEO: Ballmer zou Yahoo hebben gekocht

Als Microsoft CEO Steve Ballmer zou SAP CEO Henning Kagermann bellen voor advies over wat hij moest doen met zijn $ 40000000000 tot $ 50 miljard een advies zou zijn: Breng het op Yahoo.

Dat gesprek is niet helemaal uit het gegeven dat Ballmer en Kagermann zijn partners op vele fronten vraag. Microsoft kon bellen SAP als een buy-out doel – de twee hebben gesproken voordat – maar Kagermann’s advies was een beetje een schok voor mij. De vraag was een wegwerpmaatschappij voor giechelt gezien het feit dat iedereen nog steeds over de Microhoo saga.

Ik zou hem aan te moedigen om het te besteden aan Yahoo. Voor Microsoft, de uitdagingen zijn meer aan de kant van de consument ruimte niet de onderneming de ruimte “, zegt Kagermann, die niet zou ingaan op wat hij zou doen als Ballmer kwam roepen.

Follow-up, vroeg ik: Hoe zit het met de integratie? Kagermann glimlachte. Hij merkte op dat als Microsoft zouden gaan om een ​​bod op Yahoo is de kans groot dat het een solide integratie plan zou hebben gehad.

Mocht Yahoo de deal hebben genomen? Kagermann zei dat het was onduidelijk of Yahoo een onafhankelijk bedrijf kan blijven. Vertaling: Ja, Yahoo had moeten de deal genomen.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport