Samsung wordt geconfronteerd met S-Pen, Galaxy Note 5 flap: ontwerpfout of overdreven?

Steek uw Galaxy Note 5 stylus op deze manier of je kan jezelf een tech hoofdpijn, Credit:. Larry Dignan

Samsung Galaxy Note 5 klanten kunnen lopen in een aantal problemen als ze hun stylus in de sleuf naar achteren. De grote vraag is of het probleem is een ontwerpfout, overdreven probleem of een bedreiging voor het merk.

In een notendop, het inbrengen van Samsung’s S-Pen in zijn Galaxy Note 5 naar achteren kunnen de stylus en / of het apparaat beschadigen.

Android Police merkte de uitgifte en een schare van tech verhalen volgde. Samsung’s antwoord was dat de klanten van de handleiding moet lezen.

Ik heb het testen van de Note 5 en na het lezen over de drukte ik gestoken de S-Pen naar achteren. De verslagen waar zijn, de pen vast komt te zitten en je hebt om het uit te rukken vrij hard. De S-Pen vangt ingewanden zeker aan het apparaat.

Ik kreeg weg met de fout een keer, maar de stylus past niet in de sleuf flush elke keer zoals het vroeger was. Als ik het een tweede keer is het waarschijnlijk dat de bovenkant van de stylus kan komen te zitten in de telefoon. Een Reddit thread benadrukt dat laatste resultaat.

: Negen redenen om de Samsung Galaxy Note 5 te kopen in plaats van de Moto X Pure Edition | Samsung: Er is geen 128 GB-versie van de Galaxy Note 5 of S6 Edge + | Samsung Galaxy Note 5, S6 Edge + prijzen: Een gevaarlijke, verwarrende spel | Samsung lanceert Galaxy Edge +, Note 5, creëert phablet rivaliteit | Samsung Note 5 verwijdert twee belangrijke kenmerken: uitbreidbare opslag en verwijderbare batterij | Deze website Note 5 eerste take

Het rumoer draait om de vraag of de Note 5 moet worden ontworpen, zodat u kunt de S-Pen in achteruit te zetten. Met het voordeel van achteraf gezien, is het antwoord ja. Echter kan het percentage gebruikers voor deze fout binnen bepaalde foutenmarge hebben om Samsung te gaan met het ontwerp.

Hier is de vangst. Nu dat de verslagen van de S-Pen flap zijn wijdverspreid is het waarschijnlijk mensen zullen proberen om de rapporten te bevestigen. Wat Samsung’s schatting was voor mensen die het inbrengen van de stylus ten onrechte het bedrijf is waarschijnlijk een hoger percentage van de problemen te zien.

Naarmate meer mensen proberen de omgekeerde stylus truc, reactie van Samsung’s ‘Lees de handleiding’ kan alleen maar kijken erger. Een recall ziet er ook een beetje overdreven. Een vergelijking met de kwestie van Samsung is Apple’s #bendgate probleem als het de iPhone 6 Plus gelanceerd. Apple aanvankelijk geconfronteerd met klachten die de iPhone 6 Plus zou buigen wanneer gezet in een zak. Apple ingestemd met de handsets op basis van visuele inspectie te vervangen.

Indien de S-Pen drukte te blijven, is het waarschijnlijk Samsung zou hebben om een ​​soortgelijke swap te doen.

In het begin van het testen, de Galaxy Note 5 is een productief apparaat dat kleiner is dan het eigenlijk is voelt. De S-Pen is handig en goed voor notities. Vanuit een zakelijk perspectief van de gebruiker, de Note 5 is een leuke toevoeging. Gewoon niet zetten dat de S-Pen in de sleuf naar achteren.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek, hardware, Top accessoires voor je MacBook (september 2016), Social Enterprise; Top 10 apps:? Deze beschikken over de meest downloads tot nu toe dit jaar, hardware; Top 25 accessoires voor je MacBook

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Top accessoires voor je MacBook (september 2016)

Top 10 apps: Deze beschikken over de meest downloads tot nu toe dit jaar

Top 25 accessoires voor je MacBook