Quigley vertrekt NBN Co, afscheid personeel

Op zijn laatste dag op NBN Co, heeft het bedrijf de eerste CEO Mike Quigley hulde aan het personeel werken voor de regering in handen onderneming die belast is met het uitrollen van de National Broadband Network (NBN), en heeft zijn erfenis verdedigd bij het opzetten van het bedrijf.

Na; Communications minister Malcolm Turnbull de aankondiging van vanmiddag, dat voormalig Telstra baas Dr Ziggy Switkowski de nieuwe executive voorzitter van NBN Co zal zijn totdat een permanente vervanging CEO wordt gevonden, Quigley vandaag aangekondigd dat hij het bedrijf zou verlaten, omdat hij oorspronkelijk had gemarkeerd in Juni.

In een e-mail verstrekt aan de website, Quigley zei dat hij heeft gekend Switkowski “voor een groot aantal jaren”, en dat NBN Co in goede handen zou zijn om de door de nieuwe coalitieregering te verwezenlijken.

Hij maakte een lijst van de prestaties van de onderneming in de afgelopen vier jaar, met inbegrip van de AU $ 11000000000 Telstra deal; verbinden bijna 100.000 klanten in vezel, fixed-wireless, en satelliet-diensten, de bouw van de transit-netwerk, en het opzetten van de belangrijkste systemen voor de -overheidsbedrijf.

Quigley gaf toe dat sommige van de bouwpartners niet in staat zijn om hun doelstellingen te halen, waardoor NBN Co raakt haar fiber inzet schema zijn geweest, maar hij zei dat dit iets is dat meer geld niet nodig om op te lossen.

“Als een kwestie van principe, heb ik nooit geloofd dat de oplossing voor dit probleem was om meer geld van de belastingbetaler uitgeven dan nodig is voor een efficiënt netwerk te bouwen, zelfs als daarmee het leven een stuk makkelijker voor het beheer en mezelf kan hebben gemaakt,” hij zei.

In plaats daarvan zou ik liever dat we de tijd nemen om rustig te vestigen duurzame nieuwbouw modellen om de bouw capaciteit die we nodig hebben toe te voegen.

In wat er zal komen als een verrassing voor velen trouwe verdedigers van de fiber-to-the-terrein (FTTP) NBN ontwerp, Quigley gaf ook toe dat de coalitie de voorgestelde wijziging van fiber to the knooppunt een manier om de uitrol van het netwerk sneller zou kunnen zijn en goedkoper.

“Ongetwijfeld zullen er nog vele uitdagingen, maar de toevoeging van fiber to the knooppunt NBN Co’s suite van technologie-oplossingen zal de NBN sneller en worden gebouwd tegen lagere kosten voor de belastingbetaler”, zei hij.

Quigley zei dat hij enorm trots op het project en kijkt ernaar uit om op de NBN zelf.

“Ik kijk uit naar het bekijken van je successen in de toekomst en om het aanmelden voor mijn NBN dienst zodra het beschikbaar is in mijn omgeving,” zei hij.

Quigley kocht onlangs een AU $ 3.850.000 Sydney CBD appartement dat werd geopenbaard om gewoon buiten zitten van de huidige drie jaar uitrol schema.

Het slaan van de deal met Telstra dat de weg vrijmaakte voor de grootschalige uitrol en de invoering van het regelgevend kader voor meer concurrentie in de detailhandel telecommunicatie; In- vezel, fixed-wireless, en satelliet-aansluitingen aan de overkant van het land. Bijna 100.000 woningen en bedrijven zijn nu met behulp van de NBN over een breed scala van producten die door meer dan 50 retail service providers; Het bouwen van een groot deel van de Transit Network, die de ruggengraat van de NBN vormt. We hebben nu meer dan 30.000 kilometer glasvezel verlicht en 69 van de 121 POI’s zijn geïntegreerd, met de totale Transit project goed op schema door onze streefdatum van juni 2015 te leveren; Het maken van grote vooruitgang in het leveren van glasvezel diensten aan MDUs. Vorige week alleen al, we bekabeld meer dan 1900 appartementen in 250 aparte gebouwen; overwinnen van uitdagingen in Greenfields, waar we kregen de opdracht om fiber services te leveren op afroep op verzoek van ontwikkelaars overal in het land. Het aantal van de lokalen bezet en wachten op een NBN dienst hadden in 3800 een hoogtepunt bereikt. Vandaag is het onder de 800 en gaat verder naar beneden door onze nieuwe ontwikkelingen team te worden gedreven; De kern IT-systemen die nodig zijn om de uitrol van het netwerk te beheren en een nationale telecommunicatiebedrijf actief zijn allemaal op hun plaats, en we blijven deze te verbeteren met nieuwe mogelijkheden om te voldoen aan onze groeiende product ingesteld en onze groeiende zakelijke eisen; de opbouw van het netwerk en de lopende operatie zou niet mogelijk zijn geweest zonder de onvermoeibare inspanningen van al onze ondersteunende functies – voorzieningen, Procurement, HR, Legal, Supply, Financiën, kwaliteit, Communicatie, Government Relations – en de vele andere gebieden die door hun werk is van essentieel belang voor het succes van NBN Co’s

Hieronder vindt u de volledige e-Quigley gestuurd naar het personeel vandaag

collega’s

Het is aangekondigd vanmiddag dat Dr. Ziggy Switkowski is benoemd tot executive chairman van NBN Co Ik zou graag willen dat u samen met mij te verwelkomen Ziggy aan het bedrijf. We weten elkaar voor een groot aantal jaren, en u kunt ervan verzekerd zijn dat met Ziggy aan het roer, zal NBN Co in goede handen als het bedrijf maakt de overgang naar de door de nieuwe regering vastgestelde doelstellingen te voldoen.

De rol van executive chairman is dat van een full-time ambtsdrager die doorgaans leidt niet alleen het bestuur, maar ook met een hands-on rol in dag-tot-dag management van een onderneming. Als zodanig zal vandaag mijn laatste dag in NBN Co zijn

Ik wilde u laten weten dat het een genoegen en een voorrecht te hebben geleid NBN Co voor de afgelopen vier jaar is geweest. U kunt alle trots zijn op wat je in die tijd hebben bereikt. Het is nogal een lijst

Het slaan van de deal met Telstra dat de weg vrijmaakte voor de grootschalige uitrol en de invoering van het regelgevend kader voor meer concurrentie in de detailhandel telecommunicatie

Inschakelen vezel, fixed-wireless, en satelliet-aansluitingen aan de overkant van het land. Bijna 100.000 woningen en bedrijven zijn nu met behulp van de NBN over een breed scala van producten die door meer dan 50 retail service providers

Het bouwen van een groot deel van de Transit Network, die de ruggengraat van de NBN vormt. We hebben nu meer dan 30.000 kilometer glasvezel verlicht en 69 van de 121 POI’s zijn geïntegreerd, met de totale Transit project goed op schema door onze streefdatum van juni 2015 te leveren

Het maken van grote vooruitgang in het leveren van glasvezel diensten aan MDUs. Vorige week alleen al, we bekabeld meer dan 1900 appartementen in 250 aparte gebouwen

Het overwinnen van uitdagingen in Greenfields, waar we kregen de opdracht om fiber services te leveren op afroep op verzoek van ontwikkelaars overal in het land. Het aantal van de lokalen bezet en wachten op een NBN dienst hadden in 3800 een hoogtepunt bereikt. Vandaag is het onder de 800 en gaat verder naar beneden door onze nieuwe ontwikkelingen team te worden aangedreven

De kern IT-systemen die nodig zijn om de uitrol van het netwerk te beheren en een nationale telecommunicatiebedrijf actief zijn allemaal op hun plaats, en we blijven deze nieuwe mogelijkheden te vergroten om te voldoen aan onze groeiende product ingesteld en onze groeiende zakelijke eisen

De opbouw van het netwerk en de lopende operatie zou niet mogelijk zijn geweest zonder de onvermoeibare inspanningen van al onze ondersteunende functies – voorzieningen, Procurement, HR, Legal, Supply, Financiën, Kwaliteit, Communicatie, Government Relations – en de vele andere gebieden die door hun werk is van essentieel belang voor het succes van NBN Co’s

Terwijl onze resultaten veel zijn geweest, hebben we ook ondervonden een aantal goed bekend tegenslagen – met name in de uitrol van de FTTP toegang tot het netwerk.

Het is zeker waar dat sommige van onze partners levering niet in staat om hun activiteiten zo snel als we hadden gehoopt schalen zijn geweest, en dit deel van de uitrol is achter waar we zouden willen zijn. Echter, als een kwestie van principe, ik heb nooit geloofd dat de oplossing voor dit probleem was om meer geld van de belastingbetaler uitgeven dan nodig is voor een efficiënt netwerk te bouwen, zelfs als daarmee het leven een stuk makkelijker voor het beheer en mezelf kan hebben gemaakt. In plaats daarvan zou ik liever dat we de tijd nemen om rustig te vestigen duurzame nieuwbouw modellen om de bouw capaciteit die we nodig hebben toe te voegen.

Zoals blijkt, zijn er hardwerkende aannemers en onderaannemers die bereid zijn om te werken voor een redelijke prijs en zorgen dat ze over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment. We hebben meer van deze bedrijven te brengen aan boord van de afgelopen maanden. Ik dank hen en al onze vele andere commerciële partners voor hun inspanningen.

Over het algemeen – en ondanks wat je kan lezen in de kranten – zijn we ook nog grotendeels op de begroting. Proberen een business plan dat 30 jaar kijkt in de toekomst is altijd ontmoedigend, maar alles wat we hebben geleerd van de afgelopen vier jaar geeft mij het vertrouwen dat onze prognoses voor de kosten en opbrengsten zijn realistisch en haalbaar. In feite, als je rekening te houden met de veranderingen in de omvang van wat NBN Co nodig is om te leveren, op de lange termijn prognoses in onze nieuwste ontwerp van ondernemingsplan zijn weinig verschillen van die in het oorspronkelijke 2010 ondernemingsplan.

Al het harde werk van de afgelopen vier jaar zal een solide basis te bieden als het bedrijf overgangen naar een meer flexibele combinatie van technologieën om te leveren op het beleid richtlijnen van de nieuwe regering. Ongetwijfeld zullen er nog vele uitdagingen, maar de toevoeging van fiber to the knooppunt NBN Co’s suite van technologie-oplossingen zal de NBN sneller worden gebouwd en tegen lagere kosten voor de belastingbetaler.

Tot slot wil ik ieder van jullie bedanken voor jullie harde werk en de toewijding die het bedrijf heeft geholpen te bereiken zo veel in de afgelopen vier jaar.

We hebben een beleidsvisie genomen en omgezet in een succesvolle groothandel telecommunicatiebedrijf met een steeds groeiende basis van tevreden eindgebruikers. We hebben de basis gelegd voor een betere telecommunicatie gelegd voor een heel continent voor de komende 30 jaar.

Het is nu jouw taak, onder leiding van Ziggy, om voort te bouwen op die fundamenten.

Ik ben enorm trots op je prestaties en dankbaar voor jullie vriendschap en raad in de afgelopen vier jaar. Ik kijk uit naar het bekijken van je successen in de toekomst en om het aanmelden voor mijn NBN dienst zodra het beschikbaar is in mijn omgeving.

Vriendelijke groeten

Mike Quigley

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing

ACCC zoekt inzendingen op de gevolgen voor de concurrentie van OTT, NBN, mobiele data