Met Cloud OS, HP neemt mantel van ambassadeur voor de toekomst van hybride cloud-modellen

HP’s, innovaties, in zijn Converged Cloud portfolio, heeft vandaag aangekondigd bij HP Discover 2013 in Las Vegas, zijn gericht op het beter inluiden grote ondernemingen van legacy naar hybride cloud-omgevingen.

HP’s Converged Cloud: Wat het betekent; HP bouwt voort uit OpenStack infrastructuur, voegt publieke cloud-diensten; HP duwt haar Converged Cloud: Een blik op de wild cards; Overweldigend: 91 procent zegt dat SaaS voldoet aan de verwachtingen

Ondanks de grote interesse in SaaS en cloud, zijn veel grote bedrijven nog steeds worstelen met de juiste mix van on-premise, gehoste en verschillende cloud deployment modellen voor hun applicaties, infrastructuur en gegevens. En de formule voor picking welke apps en activa zou moeten lopen waar zal een veranderende één zijn, zoals zakelijke doelstellingen, economische druk, en technologische vooruitgang alle samenzweren om vorig jaar de IT-model overbodig te maken. Voortdurende.

HP ambtenaren zeggen dat de volgende fase van een gemeenschappelijk OpenStack-gebaseerde architectuur voor HP’s prive, beheerd en publieke cloud-aanbod deze dynamische omgeving herkent. Niet alleen one-size cloud niet iedereen past, kan geen enkel bedrijf voorspellen wat hun risico pad is, noch hoe goed cloud zal werken voor hen in de komende jaren. Dat is de reden waarom de keuze en werkomgeving standaardisatie – en niet alleen de prijs – moet de kritische eisen voor cloud-adoptie.

U moet uw keuze van het besturingssysteem, database en applicatie-ontwikkeling milieu, of het nu Java or.NET, moet je geen compromissen te sluiten als u op zoek bent naar cloud-technologie “, zegt chief evangelist bij HP Software, Paul Muller. “We hebben ons gericht op ervoor te zorgen dat de cloud-infrastructuur, de werkdruk, de automatisering, de naleving van gereedschappen, alles rond die zijn gericht op het optimaliseren van de applicatie-ervaring.

Maar HP erkent ook dat, wanneer wolk duidelijk zinvol is, een snelle pad naar de voordelen ervan dient te geschieden. En dus HP kondigde ook nieuwe software en diensten aan de time to market voor private cloud-implementaties te versnellen, en onthulde nieuwe mogelijkheden in HP’s beheerde en public cloud-oplossingen onder de Converged Cloud banner.

Onderzoek in opdracht namens HP voorspelt dat in 2016 ongeveer 75 procent van de IT zal worden over een eigen, beheerd en publieke clouds geleverd. Verder, de helft van de respondenten van mening dat open standaarden zijn belangrijk in de opkomst van cloud computing. Dit geeft aan dat klanten willen een open, hybride cloud-oplossingen om nieuwe kansen te genereren, rijden concurrerende differentiatie, en de kosten van de operaties, aldus HP.

HP Cloud Operating System (OS) is daarom een ​​open en uitbreidbaar cloud-technologie platform dat de gemeenschap kracht van OpenStack-technologie maakt gebruik van de werklast draagbaarheid, eenvoudige installatie en verbeterde life cycle management over hybride clouds mogelijk te maken, aldus HP.

HP CloudSystem, HP’s private cloud aanbieden, sluit al Cloud OS technologie. Om klanten te helpen snel aan de slag met een initiële private cloud deployment, HP is ook het aanbieden van de HP CloudSystem Enterprise Starter Suite. Deze oplossing stelt organisaties in staat om te beginnen met een rijke applicatie cloud-diensten, en verlaagt kosten vooraf tot 20 procent met de gebundelde aanbod.

Christian Verstraete, Chief Technologist voor Cloud Solutions bij HP, legt het belang van Cloud OS. “Wat wij willen doen over de verschillende wolken die wij aanbieden – private cloud, de beheerde cloud, en de publieke cloud – is een mogelijkheid om te kunnen haven workloads zeer snel om enige samenhang te bouwen rond hen,” zei hij. “Cloud OS is alles over. Het gaat over het opbouwen van een consistente infrastructuur omgeving of infrastructuur management omgeving om dat te doen. En dat is waar we met behulp van OpenStack.

“Dus wat is Cloud OS? Cloud OS is niets meer dan de interne distributie van HP OpenStack, met een set van extra functionaliteit op de top van het, om een ​​tweede-to-none infrastructuur-as-a-Service (IaaS) levering die kan bieden dan worden gebruikt voor onze private cloud, onze beheerde cloud, en wordt al gebruikt voor onze public cloud, “zei Verstraeta.

Maar terwijl HP is het maken van een OpenStack-gebaseerde cloud-platform-omgeving, is het bundelen van hardware en software-defined infrastructuur, zodat het gemak van de inzet – vergelijkbaar met voordelen appliance – maakt diegenen die openheid een waarde en eenvoud bieden ze niet kunnen weigeren.

Goedkoop en energie-gierig HP Moonshot servers zal ook worden aangeboden met HP Cloud OS, het verstrekken van vereenvoudigde provisioning en management voor specifieke cloud workloads, zoals dedicated hosting en grootschalige websites. HP Cloud Services maakt ook gebruik van HP Cloud OS-technologie. Om klanten aan te moedigen om te evalueren en begrijpen van de voordelen van een OpenStack-gebaseerde architectuur voor hun cloud behoeften, HP biedt HP Cloud OS Sandbox voor experimenten zonder kosten.

Drieënveertig procent van de respondenten in de HP-opdracht onderzoek zei dat het vinden van de juiste strategische partner om hen begonnen was een belemmering voor cloud-adoptie. Dus om te gids klanten te helpen, introduceerde HP de HP Converged Cloud Professional Services Suite.

HP kondigde dergelijke nieuwe diensten die zijn ontworpen om klanten te helpen te profiteren van de cloud. Deze nieuwe aanbod omvat HP Converged Cloud ondersteuning, HP Cloud Design Service, HP Cloud-ready Networking Services, HP Proactive Care for CloudSystem en HP Cloud Security Risk and Controls Advisory Services, evenals verbeteringen aan HP Applications Transformatie naar Cloud Services.

HP Enterprise Cloud Services voor Enterprise Applications, dat klanten keuze en flexibiliteit bij de integratie en implementatie van applicaties in de cloud met behoud van business continuity en het waarborgen van de veiligheid van gegevens;. HP Mobile Enterprise Cloud Solution dat een volledig beheerde en geïntegreerde set van mobiele advies- en managementdiensten levert veilig applicaties en het delen van gegevens mogelijk te maken uit vele typen apparaten; HP Enterprise Cloud Services – Private Cloud die klanten in staat stelt om snel cloud-diensten vast te stellen door het ontwerpen, bouwen en beheren van een volledige Infrastructure as a service, dat de basis voor een enterprise-breed gedeeld creëert. IT-diensten model;. HP Cloud Security Risk and control AdvisoryServices, een nieuw aanbod in de HP professional services portfolio dat klanten helpt hun informatie te beschermen, beheren potentieel voor datalekken en blijven compliant, terwijl de overgang toepassingen publieke, private en hybride clouds.

“Vanuit een adviesbureau perspectief, moet je een strategie hebben en begrijpen van de uitdagingen en de complexiteit van dat hybride type levering of dat hybride verbruik, en stellen een soort van ontwerp voor hoe dat zal worden gebruikt en gepresenteerd. Dus consulting wordt erg belangrijk hoe meer je begint te consumeren of aanwezig zijn cloud-based-type diensten “, zegt Tom Norton, vice-president voor Big data Technology Services bij HP.

“Dit is niet alleen een technologie beslissing die u advies nodig hebt op Het is het structureren van contracten en het begrip van hoe om te gaan met de beëindiging van de dienst -.. Wat gebeurt er met de intellectuele eigendom (IP) heb je in de cloud Dat is waar het hebben advies van ervaren deskundigen kan u helpen voorkomen dat een aantal van de valkuilen van cloud adoptie “, aldus Muller.

“Met onze eigen ervaring, over het hele spectrum, voortbouwend op lokale en private, die werkzaam zijn in de beheerde infrastructuur plaatsen, we hebben public cloud-ervaring en we hebben ook de ervaring van de integratie in al die,” zei Norton.

HP Enterprise Services heeft haar portfolio van cloud service aanbod verbeterd tot een grotere behoeften van de klant voor mobiele en enterprise applicaties aan te pakken. Deze omvatten

De toegang tot nieuwe, grotere aanleg types die gebruikers in staat om big data analytics en high-performance computing workloads draaien in de publieke cloud;. Nieuwe virtual private cloud-netwerk functionaliteit, aangedreven door software-defined netwerken die geavanceerde beveiliging biedt bij het aansluiten van hun publieke cloud on-site netwerken. nieuwe aangepaste afbeelding uploaden die de productiviteit van klanten verhogen door vereenvoudiging van de installatie en implementatie van de gevallen met beelden die uniek zijn voor hun zakelijke behoeften;. Een nieuw Bulk Import service die application delivery versnelt door gebruikers de mogelijkheid om harde schijven voor rechtstreekse bieden uploaden van gegevens in HP Cloud Block Storage en HP Cloud Object Storage.

Podcast recap: HP Experts analyseren en verklaren The Haven big data nieuws van HP Discover; HP’s Project Haven rationaliseert HP portefeuille terwijl het geven van bedrijven een pad naar de totale data-analyse; Insurance marktleider AIG rijdt business transformatie en IT-prestaties van de dienst door middel van center of excellence model; HP BSM software maakt gebruik van nieuw big data-analyse om beter te voorspellen, te voorkomen en te reageren op IT-problemen; Right-sizing veiligheid en informatie verzekering, een kern-versus-context reis bij Lake Health; HP Discover Prestaties Podcast: McKesson Omleidingen IT naar een Word Services Provider Dat levert Fuller Business Solutions

HP Enterprise Cloud Services voor Enterprise Applications, dat klanten keuze en flexibiliteit bij de integratie en implementatie van applicaties in de cloud met behoud van business continuity en het waarborgen van de veiligheid van gegevens.

HP Mobile Enterprise Cloud Solution dat een volledig beheerde en geïntegreerde set van mobiele advies- en managementdiensten levert veilig applicaties en het delen van gegevens uit vele typen apparaten mogelijk te maken.

HP Enterprise Cloud Services – Private Cloud die klanten in staat stelt om snel cloud-diensten vast te stellen door het ontwerpen, het bouwen en beheren van een volledige Infrastructure as a Service, dat de basis voor een enterprise-breed gedeelde IT-services-model creëert.

HP Cloud Security Risk and Control AdvisoryServices, een nieuw aanbod in de HP professional services portfolio dat klanten helpt hun informatie te beschermen, beheren potentieel voor datalekken en blijven compliant, terwijl de overgang toepassingen publieke, private en hybride clouds.

Bovendien, HP Autonomy introduceerde de Autonomy Marketing Cloud, een cloud-gebaseerde versie van de Autonomy Marketing Prestatie Suite, waardoor organisaties om te begrijpen, aan te trekken, betrekken, en klanten om te zetten in real time.

Nieuwe HP Cloud Services mogelijkheden maken het makkelijker en sneller voor bedrijven om de ontwikkeling en implementatie van applicaties te vereenvoudigen in de publieke cloud. verbeteringen zijn onder andere

De toegang tot nieuwe, grotere aanleg types die gebruikers in staat om big data analytics en high-performance computing workloads draaien in de publieke cloud.

Nieuwe virtual private cloud-netwerk functionaliteit, aangedreven door software-defined netwerken die geavanceerde beveiliging biedt bij het aansluiten van hun publieke cloud on-site netwerken.

Nieuwe aangepaste afbeelding uploaden die de productiviteit van klanten verhogen door vereenvoudiging van de installatie en implementatie van de gevallen met beelden die uniek zijn voor hun zakelijke behoeften.

Een nieuwe Bulk Import Service die application delivery versnelt door gebruikers de mogelijkheid om harde schijven voor direct uploaden van gegevens te verschaffen in HP Cloud Block Storage en HP Cloud Object Storage.

In andere, infrastructuur nieuws, bij Discover, HP gisteren onthuld Project Haven, die HP’s analytics software, hardware en diensten maakt gebruik van om big data analytics-ready applicaties en oplossingen te creëren. Haven trekt samen het groeiende leger van HP analytics technologie en know how – van Autonomy tot Vertica om ArcSight en nog veel meer – zodat allerlei gegevens en informatie die moet worden uitgebuit in koor, met de afhankelijkheden en relaties mappable en verborgen inzichten haalbaar over bronnen.

Disclosure: HP is een sponsor van BriefingsDirect podcasts. Mijn reis naar HP Discover 2013 werd betaald door HP.

 verhalen

Podcast recap: HP Experts analyseren en verklaren The Haven big data nieuws van HP Discover

HP’s Project Haven rationaliseert HP portefeuille terwijl het geven van bedrijven een weg naar totale gegevensanalyse

Verzekering leider AIG rijdt business transformatie en IT-prestaties van de dienst door middel van center of excellence model

HP BSM-software maakt gebruik van nieuw big data-analyse om beter te voorspellen, te voorkomen en te reageren op IT-problemen

Right-sizing veiligheid en informatie verzekering, een kern-versus-context reis bij Lake Health

HP Discover Prestaties Podcast: McKesson Omleidingen IT naar een dienstverlener die levert Fuller Business Solutions Word

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Open Stack distributie

Engaging klanten